Sayfa 156/180 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Arkadaşlar bırakın keko yu Problem ağır umutlar verilmesi..Seri prim yapan %100..%150..ve %200 lerde seri dönüşlere karı geri alır.Maalesef.Ayarsızlığın hakim olduğu bir konjonktür.Keko yu severim..Ama tek başımıza olduğumuzu hep tekrarlarım kendime.YTD.

2. Acaba bankofun satışlarının bıtmesi mi beklenıyor !! Bu kadar yüklü malı bankof neden satar onu da anlamak zor !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Zor hisse !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    acaba bankofun satışlarının bıtmesi mi beklenıyor !! Bu kadar yüklü malı bankof neden satar onu da anlamak zor !!
    bank of işin kılıfı hocam, almak isteyen alır her türlü. Aslında bana kalırsa bir ivme yakalarsak önümüz açık ama o ivmeyi başlatacak biri olmalı

5.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    bank of işin kılıfı hocam, almak isteyen alır her türlü. Aslında bana kalırsa bir ivme yakalarsak önümüz açık ama o ivmeyi başlatacak biri olmalı
    aslında benim zoruma giden yaptığı hareketlerden ziyade, şirketin attığımız maillere cevap vermemesi, bu kadar da olmaz dedirtiyor...

6. Bankofun satışları bıtmeden kalkmaz burası gözüken o her gelene veriyor !!bankoftakı satıcının kim olduğu önemli , ve elındekı mal nekadar ,, !! Alıcıların güçlü olması gerek ,, şuan için zayıf !!

7. Bofanın elinde 5.5 milyon lot var. Son 2 gün satışı 800.000 civarı gün sonuna kadar 1 milyon desek 4.5 milyon kaldı. 500.000 lot çakılı hiç takasta bu sayının altına düşmedi. Yani satabileceği hala 4 milyon lot ı var.

8. Bofa dediğim citi.. Bofa işlemleri takasında çıkıyor..

Sayfa 156/180 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •