3 ceyrekde 10 milyar faaliyet karı yaziyor . Total borcu 80 milyar . Kazandigi bile yeter cevirmesine alacaklarini yazmadim daha .
Bunun belini bukecek tek olay . Ulkeye gelen 10 milyondan fazla gocmenin tarikatlarn nufussuzlugunu giderip baska isler pesinde kosmasidir .
Akp gittigi gun efes gercek degerini bulacaktir . 1994 de 2 dolar olan hisse bugun 3 dolar oda zincirini kirmis hali .
Rusya pazarndan cikacak firmalarin sirketlerini almasi gundemde
International beer breweries sirketiyle gorusup tuborgu almasi daha kolay ve iyi olabilir . Turkiyede yabancinin sirket satmasi icin sebep cok nede olsa .
Yasanacak su kıtlıgı nedeniylede su sektorune girip kucukleri alıp tek buyuk olarak devam etmesi gerek bence .
Su sektörü önemli cesitliligi artirmali . Anadolu grubun en iyi yaptigi iş kucukleri yok edip tek buyuk kalmaktir .
Bunuda pekala yapabilir
Katılıyorum. Düşük faizle borç alan ve mantıklı işler yapan mantıklı iş yapar. Net nakit fazlası var gibi anladım ben yazdığından. Benim de portföyde var %3 gibi ama artırmadım oranını sebepleri daha önce yazmıştım. Bu arada kendi sitesinde CCola iştirak oranını %50,3 yazıyor. %40 dan hesaplamışsın galiba..
Haklisınz 50.26 ccola istiraki , bu firmanin borc problemi olacagini sanmiyorum . Gıda krizi yasanirken anadolu etap ı halka arz edebilirdi . Icecek kismina yanilmiyorsam 250 milyon dolar deger bicilmis . Anadolu etapdn ccolaya satis gerceklesmisti .
Genel.kurulda nefes aldirilmazsa daha guzel gunler gorulebilir hisse performansı acisindan . Bende karın gizlendigini dusunenlerdenim . Buna ragmen buyume artıyor . Daha iyi yerlerde olmayı hakediyor . Arceligin yarısı bile etmiyor şuan . Avrupada ve dunyada sayili iki sirketimiz var uretim olarak biri şişe biride aefes . Baska hatirlamiyorum . Oyuzden boylesi komik rakamlar yakışmıyor
2013 de 30 liraydi kagit simdi 50 lira . Sacma sqpan isler anadolu grubunda hep .
Tuncayın kalibina yakisan hareketler . Az daha eksi yap piyasada kar satişı yapanda gelsin . Sonra birde onlarla ugraş . Yada amacin zaten bu mal itelemek eksi yakip bu piyasada iyice dikkat cekip.adam.ariyorsun
Yer İmleri