Sayfa 456/990 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Viop XLVII

Bu sene sincap alıp beslesem yeridir.
    Kuruyemişe yatırım yapacam kısmetse.Ayasofya2005 abime özendim
    ..............................

Borsada kazanmakdan daha zoru kazandığını alıp harcayabilmekdir.
    Yatırdığından 1 fazlasını borsa dışına çıkarıp güle güle harcayabilene ne mutlu.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Çocuk musun sen?
    Ya da çocuk kalmayı başarabilmis biri.

Borsa ile alakası ise bu kafanın kazandırıyor olması.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sürekli bedelli yapıyor gibi. 6 aydır Fiili Dolaşım artmış, sattıklarını bedelli ile topluyor da olabilir.

Zamanında VESTL'de bedelli yaparak çoğunluğu ele geçirmişti diye hatırlıyorum.

Bu şekilde olduktan sonra halka açılmak bedava fonlama demek, herkes halka açılır. Uzun vade giren elini koysa kolunu kaptırır.

hiç alıp satmam bu grubu...

koç grubu gibi değil...

gözleri yatırımcının cebinde...

can çıkmadan huy çıkmaz...

yine yapacağını yaptı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çocuk kalabildiyseniz ne mutlu.
    Borsacı bi abi nerdeyse hergün aynı iki şeyi tekrarlardı kulakları çınlasın....

"şüuyu vukuundan beter"....

"borsa ,uzmanına danışılmayacak kadar ciddi bir işdir."

ama efsanem ise

"al _ bekle...sat _ bekle "

Sizin de bildiğiniz üzere, Aslında konuşulduğu gibi çok da kolay değil Borsa da işlem yapmak.

YTD

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Aslında konuşulduğu gibi çok da kolay değil Borsa da işlem yapmak.

YTD

İnsanların bazılarının fıtratı ,bazı işlere çok uygun olabiliyor.
    Bazıları doğuşdan ticari zekaya sahipler.
    3 çocuğumun yaşları hemen hemen aynı gibi ( büyükler ikiz.üçüncüsü 20 ay geriden geliyor.

1. tam bir kitap kurdu. 1o yaşında olmasına rağmen sor maya inka aztek cevap versin
    sor ispanyol armasının sembollerini saatlerce anlatsın...tarihe ilgiliyimdir ama armadaki iki sutunun cebelitarığın iki yakasınımı...
    cueta ile cebelitarığımı...yoksa dünyanın sonuna açılan kapıyı mı temsil ediyor ihtimalleri saysın dursun ...

ama ticari zeka yok,para nedir bilmez. kitap okurken rahatsız etmesin diye diğer ikizine para veriyormuş sonradan haberim oldu )

2.si kitap filan okumaz ama ticari zeka o biçim...
    yazın ucuza salep alıp marketden kışın dedesine satmayı düşünüyor...
    tam şark kurnazı .
    okul kantininde buzdolabına kendi resmini astırtmış.
    okul kantininin sahibinin çocuğuna kantinde çalışan annesi birşey aldırmıyormuş kantinden bizimki araya girip onun yerine alışveriş yapıyormuş ( mutlaka bir çıkarı vardır )

3.yü geç o kimseyi ne dinler nede konuşur.
    öğretmeninden borç para alıyor ertesi gün veriyor filan ... garip bi dünyası var.

"sizinde bildiğiniz üzerine....."
    kendimi gözlemleme fırsatım olmadı.
    teoride başarılı pratikde müflis etmeye yatkın bir tüccarım.
    aza kanaat getiren biri olsamda az sermaye ile çok iş yapmaya çalışıtığımızdan gayrı başarılı olamadım.(kendimi başarılı bulmuyorum ...kıyası kendi içimde yapıyorum yoksa endexi yenerim palayla rekabet içindeyim borsa kuruldu kurulalı nerdeyse )

Bu forumda en son nosfeçağrı ile görüştüm yüzyüze (kendide söylediği için açıklamakda sakınca görmüyorum .Adana da görüştük.)
    Kendime senet seçiminde en yakın gördüğüm kişi şimdilik Çağrı ,henüz sizinle tanışmaya nail olamadım tabi o başka )

muhtemelen sizinle birebir örtüşüyoruz .
    Son düzenleme : pisyedili01; 20-01-2023 saat: 00:24.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İnsanların bazılarının fıtratı ,bazı işlere çok uygun olabiliyor.
    Bazıları doğuşdan ticari zekaya sahipler.
    3 çocuğumun yaşları hemen hemen aynı gibi ( büyükler ikiz.üçüncüsü 20 ay geriden geliyor.

1. tam bir kitap kurdu. 1o yaşında olmasına rağmen sor maya inka aztek cevap versin
    sor ispanyol armasının sembollerini saatlerce anlatsın...tarihe ilgiliyimdir ama armadaki iki sutunun cebelitarığın iki yakasınımı...
    cueta ile cebelitarığımı...yoksa dünyanın sonuna açılan kapıyı mı temsil ediyor ihtimalleri saysı dursun ...

ama ticari zeka yok,para nedir bilmez. kitap okurken rahatsız etmesin diye diğer ikizine para veriyormuş sonradan haberim oldu )

2.si kitap filan okumaz ama ticari zeka o biçim...
    yazın ucuza alıp alıp market den kışın dedesine satmayı düşünüyor...
    tam şark kurnazı .
    okul kantininde buzdolabına kendi resmini astırtmış.
    okul kantininin sahibinin çocuğuna kantinde çalışan annesi bir şey aldırmıyormuş kantinden bizimki araya girip onun yerine alışveriş yapıyormuş ( mutlaka bir çıkarı vardır )

3.yü geç o kimseyi ne dinler nede konuşur.
    öğretmeninden borç para alıyor ertesi gün veriyor filan ... garip bi dünyası var.
    Allah bağışlasın 3 ünü de ,Allah nazardan korusun.
    10 Yaş olan (1.) süper zekalı.
    Diğerleri normalin üstü diyeyim.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Allah bağışlasın 3 ünü de ,Allah nazardan korusun.
    10 Yaş olan (1.) süper zekalı.
    Diğerleri normalin üstü diyeyim.
    1.takıntılı sadece ekmek ile büyüdü. hiçbirşey yediremedik.
    Buğdayla insan mı büyür diyen oldu.annesi beslenme uzmanına götürdü zeka ve beden geriliği olabilir diye ilerde.
    ilginçdir en boylu olanda o .ne yaparsan yap sanırım kadere mani olamıyorsun.
    dedeside"kızım ne diye doktora götürüyorsun ben de köyde yoklukdan geldim yufka ekmeğine bulgur pilavı hariç katık yapabildiğimiz bir şey mi vardıki ? diyor .

Sanırım et _zeka _üst seviye tezinin anti tezi bizim evde yetişiyor

Sayfa 456/990 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •