1 ad. ev sattım, kaynak işleri bitti, kabloları çekecez ...🐕
Kaplar enteresan
Değişik bir yönetim, şirin 🙂
1 ad. ev sattım, kaynak işleri bitti, kabloları çekecez ...🐕
Kaplar enteresan
Değişik bir yönetim, şirin 🙂
Halka arzdan bu yana geçen sürede benim gördüğüm, borsada işlem gören çoğu şirketin aksine Osman İpek yatırımcılarını önemseyip şirket ve işlerin durumu hakkında sık sık detaylı bilgilendirmeler yapıyor. Bunu yaparken de hisseyi manipüle etmeye yönelik bir yorum veya bilgi akışı yok, durum neyse o bildiriliyor.
Bu durum -belki patronun da etkisiyle- fabrika müdürünün bir konuşmasında da vardı, açık ve net bir şekilde hem olumlu hem olumsuz durumları eğip bükmeden olduğu gibi söylüyorlar.
Bu haliyle bizim borsamızda pek fazla örneği olmayan, daha çok ABD deki şirketlerden görmeye alışkın olduğumuz şeffaf ve dürüst bir yönetim şekli var.
Yonetim sadece yatırımcılarını değil, çalışanlarını da düşünüyor. Asgari ücret için Osman Beyin yaklaşık 2 ay kadar önce %100 zam olursa iyi olur, demesi, fabrikaya yapılacak kreşi önemsemesi bunu gösteriyor.
Allah işlerinde muvaffak etsin, bu yönetim şekli ve çalışan memnuniyetiyle birlikte tüm hedeflerini zaman içinde gerçekleştirirler inşallah, kısmetse biz de güzel bir marka oluşturduklarını görürüz.
Yer İmleri