1 ad. ev sattm, kaynak ileri bitti, kablolar ekecez ...🐕
Kaplar enteresan
Deiik bir ynetim, irin 🙂
1 ad. ev sattm, kaynak ileri bitti, kablolar ekecez ...🐕
Kaplar enteresan
Deiik bir ynetim, irin 🙂
Halka arzdan bu yana geen srede benim grdm, borsada ilem gren ou irketin aksine Osman pek yatrmclarn nemseyip irket ve ilerin durumu hakknda sk sk detayl bilgilendirmeler yapyor. Bunu yaparken de hisseyi maniple etmeye ynelik bir yorum veya bilgi ak yok, durum neyse o bildiriliyor.
Bu durum -belki patronun da etkisiyle- fabrika mdrnn bir konumasnda da vard, ak ve net bir ekilde hem olumlu hem olumsuz durumlar eip bkmeden olduu gibi sylyorlar.
Bu haliyle bizim borsamzda pek fazla rnei olmayan, daha ok ABD deki irketlerden grmeye alkn olduumuz effaf ve drst bir ynetim ekli var.
Yonetim sadece yatrmclarn deil, alanlarn da dnyor. Asgari cret iin Osman Beyin yaklak 2 ay kadar nce %100 zam olursa iyi olur, demesi, fabrikaya yaplacak krei nemsemesi bunu gsteriyor.
Allah ilerinde muvaffak etsin, bu ynetim ekli ve alan memnuniyetiyle birlikte tm hedeflerini zaman iinde gerekletirirler inallah, ksmetse biz de gzel bir marka oluturduklarn grrz.
KAP: RUBNS [ ] RUBENS TEKSTL SANAY TCARET A.. zel Durum Aklamas (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1104184
Dosyalar:
zel Durum Aklamas (Genel) 2023-01-24
Dil Seimi
Dil seimi
Trke
ngilizce
Yaplan Aklama Gncelleme mi? Hayr (No)
Yaplan Aklama Dzeltme mi? Hayr (No)
Konuya likin Daha nce Yaplan Aklamann Tarihi -
Yaplan Aklama Ertelenmi Bir Aklama m? Hayr (No)
Bildirim erii
Aklamalar
Aklama irketimizin halka arz srecinde izahnamede aklad
yatrmlar kapsamnda yer alan Ataky Prestij Konaklar projesi ile ilgili daha
nce kamuoyuna 15 adet dairenin szlemeli olarak 299.773.378 TL haslat elde
edilerek satld duyurulmutu. zahnamemizde proje kapsamnda 39 adet
dairenin yer ald yazmaktayd. Ataky Prestij Konaklar projesinde deiiklik
meydana gelmitir. Sz konusu yap, Bakrky Belediye Bakanl'nn onaylad
ruhsat ile A ve B blok olmak zere A blok 11 konut ve 2 depolu dkkan, B blok
10 konut ve 2 depolu dkkan eklinde deitirilmitir. Deiiklie gidilmesinin
ana sebebi ise Ataky Prestij Konaklarnn hemen yanna aktarma merkezi olan
metro istasyonu yaplmaktadr. Metro istasyonunun Nisan ay ierisinden tamamlanaca
sylenmektedir. irketimiz zellikle metro kna denk gelen 4 adet depolu
dkkan zerinden ciddi anlamda daha yksek sat geliri elde edilmesi iin
deiiklie gitmitir. Bu kapsamda irketimize ciddi katma deer salayaca
ngrlmektedir.
Sz konusu bavurumuz zellikle giri kattaki dairelerin
dkkana dntrlmesi konusunda olumlu karlanm ve ruhsat onayyla birlikte
bu kapsamda Bakrky Belediye Bakanl mar ve ehircilik Mdrl
tarafndan Kat rtifak kurulmasna da izin verilmitir.
Ayrca projemiz yzde 95 orannda tamamlanm olup
iskan yap kullanm izni iin mracaat yaplmtr.
Kamuoyunun bilgisine sunarz.
"Hayalleriniz iin sessiz bir ekilde savan. nk onlar gerekletirirken yaratm olduu etki insanlarn tahamml edemedii bir eydir."
Bu kadar sahtekar bir irket patron grlmemitir.Eminim 15 e geldiinde alm yapp yine 30 lardan verme planlar vardr.Ama olaki bir tahtaci girip srerse vay haline
Anlamadm u! irketin elinde sat yaplacak 21 daire 4 dkkan var.Takribi 750 milyona yakin ederi olur.Boyahane eli kulanda bu irketin deeri nasl olurda iki ayda %50 erir ve buna musade ederler.Cakal patron 15 liradan alp 30 liralara satmay mi planlyor.Gercekten borsada drst ve effaf irket ve patron bulmak lazm.
irket Ynetim Kurulu yeleri irket merkezinde toplanarak;
irketimizin Borsa stanbul'da ilem gren paylarnn fiyatnn irketimiz faaliyetlerinin gerek performansn yanstmamas sebebiyle pay sahiplerini korumak ve salkl fiyat oluumuna katkda bulunmak amacyla 15.08.2023 tarihine kadar, pay geri almna ilikin irket ynetim kurulunun yetkilendirilmesine;
Pay geri alm iin ayrlacak fonun, irketimizin zkaynaklarndan karlanmak zere en fazla 21.000.000 TL olarak belirlenmesine ve geri alnacak azami pay says 1.000.000 adet pay olarak belirlenmesine,
bu Ynetim Kurulu Karar ile Borsa stanbul'un irket paylarnn ilem grd pazarda gerekletirilecek olan pay geri alm ilemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydnlatma Platformu'nda gerekli zel durum aklamalarnn yaplmasna ve konunun irketimizin yaplacak ilk Genel Kurul toplantsnda gndeme alnarak pay sahiplerinin bilgisine sunulmasna
katlanlarn oybirlii ile karar verilmitir.
irketin ylsonu bilanosunun aklanma tarihini bilebilen arkada yazabilirmi. Teekkrler.
Yer mleri