Artan

73,70 10 09:55
4,07 10 11:43
4,62 10 11:43
33,16 9.95 11:43
33,62 9.94 11:41
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 11:43
26,12 -9.99 11:43
286,50 -9.98 11:43
26,72 -9.97 11:43
33,52 -9.26 11:33
Azalan Hisseler

İşlem

3.411.179.427,60 11:43
2.847.779.425,25 11:43
2.238.392.178,32 11:43
2.089.942.254,10 11:43
2.033.471.115,78 11:43
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7226 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.
    Sanıyorum Mehmet Bey, sizin onun mesajıını alıntılamanızdan etkilendi. Aslında Mehmet Bey'de sizde haklısınız. Maalesef çok sabırsız bir toplumuz. Sn. Keko olsun ben olayım, son bir yılda Gesan'ın aldığı, Europower'ın aldığı işleri ve hacimlerini devamlı yazıyoruz. Bunların işletmeye alınmaları, tahsilatlarının yapılması, bilançolara yansıması elbette zaman alacaktır. Önemli olan artarak bu haberlerin devam etmesidir ki defter değerimiz piyasa değerimize doğru yüksek eğimli bir şekilde yönelsin. Bu yönelimi görüyoruz. Ancak, dünden yarına olmaz bu işler. En az 2-3 çeyrek görmek lazım. 180 liradan pozisyon açmayıp "aha gidiyor" diye 260 liradan pozisyon açan ve ilk geri çekilmede bizim gibi şirketin geleceği ile ilgili projeksiyon yapanları ima edercesine mal pazarladınız yazanları ben de looser olarak görüyorum.

Haftasonunuzu sevdiklerinize vakit ayırarak geçirin. Herkese iyi haftasonları. Sakin olup plana güvenin.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ben sadece Mehmetyun arkadaşin 230 değip dönebilir şeklindeki teknik yorumuna atifda bulunmak için alintilayarak yorum yapmıştım. Orada şahsına yönelik bir degerlendirme yoktu. Forumu sürekli takip eden biri olarak onun da uzun süredir hissede olduğunu bilmemem mümkün mü. Yanlış anlama olduğunu farkettigim için sonraki yazimda hedef kitleyi ve olabilecek fiyatlardan dolayı zarar dogabilecegini anlattim. Psikolojisi uygun olmayanlara bir nevi erken uyari yaptim ki sonra pazarlamacı, patron yalakası ve benzeri kelimelerle insanlara hakaret edilmesin. Basit bir teknik yorum alintisinin bu kadar kişiselleştirilebilecegini tahmin edemediğim icin ayrica özür dilerim.
    Sayın hissedar01 ve Mehmutyum,ikinizde bizim için Gesan formunda faydalı bilgiler paylaşan,değerli arkadaşlarımızsınız,emeklerinize ayrıca teşekkür ederim,daha önümüzde çok sıkıntılı,aşılması gereken sorunlarımız,olacak sayn,hissedarda yanlış anlaşılmadan dolayı özürde dilemiş onada ayrıca teşekkür ederim,bu formun ikinizede ihtiyacı var bence kaldığımız yerden devam arkadaşlar, selam ve sevgiyle..

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    günaydın iyi haftalar bol kazançlar

açıkçası bende şaşırdım ama yinede basit bir teknik demeyelim tobo yapıp yukarı yapalım işte estf özürlük bir şey yok yanlış anlaşılma olmuş anlayışınız için ayrıca teşekkürler.

saygılar..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •