Sayfa 723/1001 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Ankara da ocak ayında ince montla geziyorum zaten gıda çok pahalı birde kuraklık vurursa yandık demektir

2. Hani marketler Ocak sonuna kadar fiyatları sabitlemişlerdi.
    Geçen haftaya göre bugün tüm süt ürünleri zamlanmış vaziyette, nasıl oluyor bu iş.
    Gördüğüm kadarıyla fiyatı sabitlenen ürünler gitar teli, avakado yağı, pinpon topu gibi elzem ürünler herhalde.

Geliyor gelmekte olan .kk hep bu tekerlemeyi soyluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Erdoğan'dan 'Roman'lara özel konut kampanyası açıklaması: 12 ilimizde bu proje için hazırlık yapıyoruz
    https://www.cnnturk.com/turkiye/erdo...rlik-yapiyoruz

Sizlere yönelik özel bir sosyal konut kampanyası başlatıyoruz. Daha önce İstanbul, Yalova, Edirne ve Bursa'da konutu sizlere teslim etmiştik. İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve Keşan'da sizlere yönelik konut projelerimiz bulunuyor. Hedefimiz her Romana bir yuva. Sizlere uygun ödeme imkanlarıyla huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. 12 ilimizde bu projeyi başlatmak için hazırlık yapıyoruz. Halen oturduğu evini onarmak isteyenlerin de yanındayız.

beton tanrıları gökten nur... çimento döküyor...
    Keşke 20 yıllık iktidarlarında seçime 4 ay kala akıllarına getirmeselerdi. Bu işe senelerce canım sıkılıyordu şahsen. Suriyelisine, afganına , afrikalısına bu ülkenin hazinedeki payından keserek harcama yapılırken sürekli Roman vatandaşlarımızı örnek veriyordum. Bu insanlar kaderin sillesini yiyen vatandaşlarımız. Basit birer konut vererek ( satmama şartlı ) yine basit işler yaratarak ücretlendirilmeleri ( sosyal yardım yerine, çalışmalarını sağlamak onlara rehabilite olacaktır ) bu ülke için onur olacaktır.
    Bu sözlerinde durmalarını , vaat olarak kalmamasını çok isterim.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hani marketler Ocak sonuna kadar fiyatları sabitlemişlerdi.
    Geçen haftaya göre bugün tüm süt ürünleri zamlanmış vaziyette, nasıl oluyor bu iş.
    Gördüğüm kadarıyla fiyatı sabitlenen ürünler gitar teli, avakado yağı, pinpon topu gibi elzem ürünler herhalde.
    Bu sabah BIM de 30 luk yumurta kolisi 65 tl idi, az ilerde Tarım krediye gideyim hem yürüyüş olur dedim. orada aynı koli 63,85 tl. Zeytinyağı ve tuvalet kağıdı migrosla aynı. Ne anladım bu işten. Devletten bu kadar esnaf oluyor.

MTV leri hep ayin 31inde oderdim son donemlerde kk hesap kesiminden sonra oduyorum neyse 3e boluyorum tabi

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben de yatırdım hepsini ya kek gibi. Biraz önce belediyeden geldim hatta tabela ile emlak vergisi kalmıştı bir tek onları da yatırdım.

Dürüst olmak, borcuna sadık olmak ayıplanacak bir şey bu memlekette. Hep unutuyorum ben de.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Burda suclu tamamen borc icin de yasanmasi degil
    kk ile odemenin kolay olmasidir bunu da hesap etmek lazim
    tak diye temassiz gecmek mi yoksa cepte tomarla para ile mi gezicez

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Son yılda talep düşse de restoranlardaki kredi kartı harcaması yüzde 167 artmış.

Dostlar simdi de coklu hesap baslamis, bir banka ekraninda diger banka hesaplarinizi da gorebiliyorsunuz
    Su an icin birbirlerini goren bankalar Garanti BBVA, yapi kredi ve vakiflar bankasi...

Saygilarimla

Sayfa 723/1001 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •