Ankara da ocak ayında ince montla geziyorum zaten gıda çok pahalı birde kuraklık vurursa yandık demektir
Ankara da ocak ayında ince montla geziyorum zaten gıda çok pahalı birde kuraklık vurursa yandık demektir
Hani marketler Ocak sonuna kadar fiyatları sabitlemişlerdi.
Geçen haftaya göre bugün tüm süt ürünleri zamlanmış vaziyette, nasıl oluyor bu iş.
Gördüğüm kadarıyla fiyatı sabitlenen ürünler gitar teli, avakado yağı, pinpon topu gibi elzem ürünler herhalde.
Geliyor gelmekte olan .kk hep bu tekerlemeyi soyluyor.
Keşke 20 yıllık iktidarlarında seçime 4 ay kala akıllarına getirmeselerdi. Bu işe senelerce canım sıkılıyordu şahsen. Suriyelisine, afganına , afrikalısına bu ülkenin hazinedeki payından keserek harcama yapılırken sürekli Roman vatandaşlarımızı örnek veriyordum. Bu insanlar kaderin sillesini yiyen vatandaşlarımız. Basit birer konut vererek ( satmama şartlı ) yine basit işler yaratarak ücretlendirilmeleri ( sosyal yardım yerine, çalışmalarını sağlamak onlara rehabilite olacaktır ) bu ülke için onur olacaktır.
Bu sözlerinde durmalarını , vaat olarak kalmamasını çok isterim.
Dostlar simdi de coklu hesap baslamis, bir banka ekraninda diger banka hesaplarinizi da gorebiliyorsunuz
Su an icin birbirlerini goren bankalar Garanti BBVA, yapi kredi ve vakiflar bankasi...
Saygilarimla
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri