Sayfa 871/993 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hiç kimse de söylemiyor cebindeki rahatlığı.
    İyilikte yaramıyor millete.

431 milyarlık feragat: Hükümetin yaptığı vergi indirimleri vatandaşın cebini rahatlattı
    https://www.yenisafak.com/ekonomi/43...tlatti-4501339
    Namkör bunnlaaa , eyilik yaranmaz , gıymat bilmez namkörler.
    .......................

Psiko-yatırlar, günde 3 kere yeni şafak ve yeni ak it , ve yeni sabah okunmasının plasebo etkisi ile tedavi edici özelliği olduğunu bulmuşlar . Ayrıcana uzmanlar ve a maber de öyle diyor .İsviçreli bilim insanları nı unuttum onlarda öyle diyor.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Bu arada 14.05.2023 Pazar, yani seçimin yapılacağı gün anneler günüymüş.
    Şu yazıdan öğrendim.

https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarl...u-7563777/amp/

3. Microsoft 10 bin
    Google 12 bin kişi işten çıkarma yapacak.
    Tech titanlarında işten çıkarma toplamda 46 bine ulaşmış.

çıkan ABD ,mahreçli ekonomi haberlerine bakılırsa tıpkı Türkiye'deki atraksiyonlar gibi Amerika'da para sahipleri istedikleri gibi

operasyonlar çekiyor...

FED hani piyasadan para çekiyordu , çekiyorsa doktor bu ne O.N . faizi ne 10 yıllık 30 yıllık devlet tahvilleri ne ?

Yelen teyze kongreyi ABD hazinesinin yasal borçlanma üst sınırını biran önce artırmasını istemiş...

aynısının başka versiyonu Avrupada...

daha geçen gün Almanya Şansölyesi Rusyayı yenilgiye uğratmaktan başka çareleri olmadığını söylemişti...

yarrabbi gezegen ne günlerden geçiyor , ulan geri zekalı sen nükkleer dünya savaşı mı istiyorsun , seni nasıl şansölye

yapmışlar,ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu ?

ukranya toprakları resmen yeni silahların dünyaya lanse edildiği bir podyuma dönmöüş...

aaaa ne güzel füze , ne güzel siha,iha , ne maharetli tank,harika jet ....

boy boy reklamlar...

5. Kendisini eleştirenler laf anlatmanın zaman kaybı olduğunu belirten Ural, Adamlar, Cumhurbaşkanına, milli savunmaya, vatana, millete sövüyor. Hakan Ural bu bağlamda kim ki? Vatan millete sövmeyi meziyet sayan bu zihniyetin eleştirileri benim nişanemdir. Karşıt görüşleri ötekileştirmeyi, zombi olarak görmeyi meziyet sayıyorlar. Ben vatan millet sevgimi dile getirdikçe buna tahammül edemiyorlar. Bu isimler değişir ancak zihniyet değişmez. Bin yıldan fazladır bu millet üzerine oynanan oyunlar tersine döndü. Asıl itirazları buna dedi.

1984 te ilk filmini çektiğini söyleyen Ural, Benim yıllara dayanan kariyerim pek çok kişide yok. Kadir abi bile tercih etmediği için yok. Bir tek Cüneyt Arkın da vardı. Beni halk izliyor, bunlar halkı sevmiyor. Bu cenahın saldırdığı kişi veya kurumlar benim nezdimde muteberdir, halkın yararınadır. Bunlar Tayyip beyin kurduğu, yarattığı memleketi sevmiyor dedi.

https://www.karar.com/hayat-haberler...vmiyor-1722675

Lise diplomasi bile yok ama kanaat onderi gibi laflar ediyor.

Hirsizliga soyguna dur diyenler, "Cumhurbaşkanına, milli savunmaya, vatana, millete sövüyor"mus,

6. ONS ALTIN - GÜMÜŞ ve DXY - EURUSD TEKNİK ANALİZ
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Microsoft 10 bin
    Google 12 bin kişi işten çıkarma yapacak.
    Tech titanlarında işten çıkarma toplamda 46 bine ulaşmış.
    İşten çıkarma bu firmalarda biraz farklı.

Emeklili olmaya 3-5 yılı kalana özel paket (prim + toplu maaş ödemesi, sağlık sigortası...) hazırlayıp şirketten kendi rızaları ile ayrılmalarını sağlıyorlar.

Yurtdışında böyle dönüyor bu işler.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İşten çıkarma bu firmalarda biraz farklı.

Emeklili olmaya 3-5 yılı kalana özel paket (prim + toplu maaş ödemesi, sağlık sigortası...) hazırlayıp şirketten kendi rızaları ile ayrılmalarını sağlıyorlar.

Yurtdışında böyle dönüyor bu işler.
    Kamu bankalarındada var aynı sistem 8 ila 12 maaş arasında erken emekliye ayrılma primi veriyorlar
    Mercedes Türkiye fabrikası 20 maaşa kadar veriyordu bir ara
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 871/993 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •