Lübnan da kafeler full
-------------------------------------
Ordered my 1st coffee at 10.30am, the 2nd one at 1pm. The Lebanese Lira lost value during that time, resulting in two different charges (the coffee price is pegged to USD) #Lebanon #inflation
https://twitter.com/Chris_Mischler/s...2vDm5a7nw&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Benim firin buyuk. 90cm lik..
Ocak 6 gozlu.
Alirken buyuk secmistik.
Bir butun kuzuyu ucurur valla..
Evi bile isitir 3-4 saat firini calistirirsam.
Ama bilseydik 2008 de elektrigin bu kadar pahali olacagini daha kucuk bir firin modeli secerdim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Çift fırın kullanacaksın biri misafirler geldiğinde 8-10 kişilik fırın yemeği pişirecek
Birde daha küçük fırın 3-4 kişilik aileyi doyuracak kadar pişirebilen
Yoksa elektrikle başa çıkman zor
En ufak bir.şeyi fırında ısıtırken bile 5 dakika koca fırını ısıtman gerekir
bir halt olacağı yok.
Ben de bir risk aldım aslında. 6 Mart dönüş. Döndüğünde bu oranlar çok geriye gitmiş olur da Aktifin 200+ gün üstü vadeli %26'lık oranı da kaçmış olursa manasız bir atraksiyon olacak. Yine de son zamanlarda Aktif'in umursamazlığına, müşteri yetkililerinin rahatlığına ve ilgisizliğine ayar olduğum için çıktım biraz da.
Airfryer almayı düşünün derim, ufak tezgahüstü turbo fırın, önceden ısıtma derdi yok anında ısınıyor, büyük modelleri dört kişiye yeterli bütün tavuk alacak hacimde.
Çekinerek almıştım mutfaktaki cihaz çöplüğüne mi katılacak diye ama en çok kullandığımız şey oldu, kettle kadar kullanışlı.
Her türlü eti böreği burda pişiriyoruz artık, büyük fırını ancak misafir gelip büyük hacim gerekince açıyoruz.
Bizdeki Philips xxl model, almayı düşünen olursa tavsiye ederim, maalesef fiyatları roketlemiş ben dört kağıda almıştım 8-9 civarında şimdi. Elbette ucuzlari da var. Alacak olan varsa elektrik gücüne baksın mutlaka zayıf olanları almayın pişirmek bilmez, 2.5-3 kW tercih edin.
Yer İmleri