Sayfa 520/990 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Yarım saat uyuyayım dedim bankalar gevşemiş.

Haftasonu tarama listesinde bankalar ucuz kaldı diye vatandaş aldı, herfi sattı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ben duramam abi....6244...... şort.....açtım.....
    6215............long ......dönüş yapalım....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Meksika - ABD sınırında daha önce hiç görülmemiş bir şekilde Türklerin kaçak şekilde ABD ye geçmeye çalıştığını görüyoruz.

Voice of America

avrupa amerika aççç aç...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    walla bilemiyorum

bilançolar iyi gelecek ama bu malumun ilanı, sürpriz durumu yok, beklenti unsuru yok.. beklentinin gerçekleşme sendromuyla düşmesi beklenebilir bilanço açıklamalarının ardından, ama bu hafta düşmemesi lazım normal şartlar altında.. düşemeyen borsa yükselir prensibini tatbik ederiz herhald

düzeltmeler gün içi realize oluyor, 19.72 gören akbnk üç saat sonra 19.04 görüyor, nerdeyse yüzde 4 geriledi.. zor işler
    Tüpraş ve pegasus beklenenden çok daha iyi bilanço açıklayabilir. Sonra tüpraş 100 tl temettü verir geyikleri başlar...Şu ortamda bilançolar gelene kadar düşüş zor bence, 2 hafta daha yukarı zorlayabilirler.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yarım saat uyuyayım dedim bankalar gevşemiş.

Haftasonu tarama listesinde bankalar ucuz kaldı diye vatandaş aldı, herfi satto gibi.
    hocam millet fed durduracak sanıyor lakin dursada içerde bizde artık bankaların son demleri ğibi geliyor,

covidde bitti eski karlar olmıyacak,ileriye dönük su kıtlıgı+savaş+avrupada enerji=????
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Taşınan Açıklar da artış yok, sadece EREGL de kayda değer taşınma olmuş,

7. Lemur abi şu enkaya bi söv de rahatlayalım yahu

8. Taze para yok kağıt değiştirme ile aksiyon oluyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 520/990 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •