Sayfa 659/690 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669 ... SonSon
Arama sonucu : 5516 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

  1. ne kadar kar gelir?

  2. #5266
    4 milyar gelir ,üçte ikisi değerlemeden

  3. #5267
     Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Maalesef öyle sayin tahminci. Bir arkadasin ısrarıyla çok dürüst müslümanlar ayni zamanda kendileri de halka arzdan önce küçük yatırımcının kazanması için halka arzda yüzde kırķ iskonto uyguladık kul hakkı yemek için değil yatırımcının duasını almak için halka arz ediyoruz diyerek biz de kandık bu kul hakkı yemezlere. Halka arz olduğundan itibaren günlerce taban taban gitti. 2021 kasımda 18.00 TL ye satış koymuştum. Ama bu şeytanlar 17.80 e kadar geldikten sonra saniyeler içinde tekrar günlerce taban taban yedi. satmaya fırsat bulamadım. Bir de, ha burdan döner diye bekleyerek elimiz kolumuz bağlandı sanki. Rabbim mahşerde bunların yüzüne tükürmeyi nasip eder inşaallah.
    Aynı kaderi paylaşmışız😥
    Ben yarısını 2017 de operasyon uaptıklarında.
    Uarısınıda 2020 opetasyonunda sattım da paçayı kurtardım.
    17.48 satışım var ve hatıra olsun diye ekran görüntüsü aldım duruyo.
    Şu anda halka arzın dörtte birinde dolar bazında.
    Ama bide bedelli paraları var.
    Bu dünyada adalet yokta umarım diğerinde vardır

  4. Sayin GP zaten bu bedelliler bizi daha da mahvetti. Bolunmeden once piyasadaki lotlarin 1500 de 1 'i kadar lotum varken. Bölunmelerden sonra 3600 de 1'e düşmüş. Yani her yönden zarar. En son bedellide A1'le yatırımcıları kıskaca alıp iki taraflı baskıladıklarından rüchanlarimi 11 kurustan satmak zorunda kalmıştım. Ben bu kul hakkı yemezlere güvenerek Elimdeki yüklü miktardaki tüm THYO lotlarımı 3 ₺' den satıp geçmiştim. Bunca yatirımcılarına yıllardır yaptıkları şeytanliklar yanlarına kâr kalmayacak. Hangi biriyle helallesecekler. Ancak mahşer gününde bunların kazandıkları ah' lı kirli paralar bunların boyunlarında cehennem zinciri olacagini dusunerek teselli oluyorum.

  5. Sn. Garip Yolcu gerçekten ben de sizin için beddua ettim bu yatırımcı düşmanlarına, inşallah kazandıkları parayı yemek nasip olmaz. Peki bu durumdan bir ders çıkarttınız mı? Önemli olan bu. Ortalamalardan ayrılan kağıtlarda mutlaka bir sıkıntı vardır, birileri önden haber almıştır satıyordur vs, STOP şart ama gerekirse yüzde 2-3 üzerinden geri almak şartıyla STOP yapılmalı. Yine de bu yatırımcı düşmanlarının yaptıklarını aklamaz. Bizim piyasamız zor bir piyasa şu anda bir kağıtla boğuşuyorum, 2 kez STOP yaptım ve ortalamalara yaklaşınca geri aldım, tam sinir harbi! YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

  6. Tabi ki dersimi fazlasiyla aldim. Lakin ne care ki kacma şansı vermedi hiç. Benim de o zamanlar acemilik yillarimdi. Elbet ederini bulacak diye yillarca nafile bekledim.Eger Allah bu kul hakki yemezlerin elinden kurtulmayi nasip ederse, bir daha kesinlikle dini ticarete alet eden, yatirimcisini soyan sözde müslümanların hissesinden 1 e 100 kazanacagimi bilsem bile dönüp bakmam. Bunu söylemek hoşuna gitmese de Bosch un yahudi sahibi " İnsanların güvenini kaybetmektense bütün servetimi kaybetmeyi kabul ederim" demis. Zalimler ve kul hakkı yiyenler için yaşasın cehennem.

  7. #5271
     Alıntı Originally Posted by Garib Yolcu Yazıyı Oku
    Tabi ki dersimi fazlasiyla aldim. Lakin ne care ki kacma şansı vermedi hiç. Benim de o zamanlar acemilik yillarimdi. Elbet ederini bulacak diye yillarca nafile bekledim.Eger Allah bu kul hakki yemezlerin elinden kurtulmayi nasip ederse, bir daha kesinlikle dini ticarete alet eden, yatirimcisini soyan sözde müslümanların hissesinden 1 e 100 kazanacagimi bilsem bile dönüp bakmam. Bunu söylemek hoşuna gitmese de Bosch un yahudi sahibi " İnsanların güvenini kaybetmektense bütün servetimi kaybetmeyi kabul ederim" demis. Zalimler ve kul hakkı yiyenler için yaşasın cehennem.
    Bir nasihattanse ...(

    Zararın neresinden dönülse kardır.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

  8. #5272
    Eh bugün iyiydi,hayırlısı

Sayfa 659/690 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •