Böyle günlerde yazmak zordur, IMKB de bir satış dalgası var, birinci olumsuz faktör bu, seçim sonrası bir kaos çıkma olasılığı fiyatlanıyor, ikinci olumsuz konu kötü gelen bilanço, bilanço beklentinin çok altında geldi, üçüncü olumsuz konu seçim sonrası iktidar değişirse iktidara yakın görünen şirketlerin olumsuz etkileneceği düşüncesi. Noktayı burada koyalım bu kadar olumsuzluk yeterince can sıkıcı, olumlu konuya gelelim, bilanço bu kadar kötü olmamalıydı, kötü makyaj mı çekildi sorusu insanın kafasını kurcalıyor, diğer olumlu konu yüksek enflasyon neticesinde komik kalan PD/DD (0.41) değerleri. 1.66 nın altında her fiyattan alırım ben bu kağıdı, maliyetim yukarıda olsa da beklerdim. Millet ittifakı bir koalisyon iktidara gelseler dahi mutlaka aralarında KLGYO ile iyi ilişkisi olan birileri vardır. Panik satışlar daha çok can yakar. Bu başlıkta yazan arkadaşlarla sevgi bağım var kimse zarar etsin istemem. Bu fiyatlar şahsi görüşüme göre çoktan kol kesme sınırlarını geçmiş durumda. Neyse görüşlerim bunlar ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Sabır her derdin şifasıdır.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri