Sayfa 539/990 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Neyse al satlarla kısa adımlı yayılım stratejim ile kazanıyorum ama sert satış ve alışlarda terste kalırsam iğne ile aldıklarımın yarısı gidiyor....bugün yine iğe ile topluyoruz ...... Buna da bir çare bulursam iyi olacak.....palayı mı dinlesem acaba.....
    Ben stratejik A planımı yabtım, önce 3bin sonra 30bin şeklinde, tutar tutmaz bilemem. A planı tutmazsa devreye B planımı koyucam. 3bin sağlam destek olduğunu düşünüyorum çünkü abka 3binden 200 ceton lönklediydi, kayıtlarda yazıyor
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu Alpere dikkat edin. Bir kamyonu sürmesin iki trafoya girmesin ikiside sıkıntı devre keser.
    Ne alsam çakıyorlar. Fakir geldik fasfakir gidicez aqua

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Haline şükret .Yatağında yatıyon mis gibi.
    ya Hintfakiri olaydın ? Bir de çivili tahta üzeri yatmak var Alper
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Trade yapanlar için tüm platformların kralı idealin KEP sistemidir.VİOB DA çok aktif işlem yapıyorsanız.

KEP, kademeli emir penceresi.Fiyatı çektiğin yere geliyor..Emir iyileştirme çok kolay.

12 YILLIK leptobu değiştireceğim.Tüm işlemleri onunla yapardım.bazen millette 2-3 tane pc görüyorum

değiştimezdim de...İDEAL ARTIK 32 bit ile işlem yapmıyor.güncelleme olmadığından güvenlik gerekçesiyle spk yasaklamış...

Yılların sistemi-programı vs.var..bunları kurmak dünya kadar iş..birazda bundan dolayı değiştirmezdim.

tekrar adios
    Yedekleme yapılıyor olması lazım sistemlere,grafiklere vs.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    İşin kolayı var, sıkışırsak damardan gireriz
    Kılıcdaroğlu uyardı zamanında diye başlarız lafa, dert ettiğin şeye bak
    Hamdım Piştim Yandım

6. dolar vadelilerde yukarı hareket bekliyorum ytd... 2023 8.9.10. aylarda

BBHT de ağaç dikin diyor.
    400 ağaç dikmişiz sıfır gelir var .Oksijen üretiyoruz habire .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Günü nasıl kapatırız bilmiyorum ama, sabahki satışın korkutma-panik karışımı olduğu belliydi.
    Olay bitince yazmak kolay tabi. Sabah düşüş bir ara %2 üzerine çıktı, o zaman yazmak lazımdı.

Eleştirmek için yazmıyorum, borsacıların en usta oldukları şey olan hareketlere bahane uydurmaktır, ya da olanı açıklamaktır. Mevzu ne olacağını doğru tahmin ededbilmek.

Mesela günü sence nasıl kapatır %1-2 artı, %1-2 eksi, ya da -1 ile +1 arası bir yerde...Bunu üçte iki oranında doğru öngörebiliyorsan işte başarı bu oluyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 539/990 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •