Tup çüler badem spor sizin için formasyon çiziyor yukarda 640 lara aşağıda 595 bandı kırılım şuanda yok iki tarafa ortada top çevirme.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Tüp içni sizi uyarmıştım ve sebebini de yazmıştım, temel vs teknik analiz..
O değil de 2018'de kızın biri hiç söylemedim ama sahip olduğum hisseleri biliyordu, bankacı çevresi ile TC bilse bakma yetkileri mi var? Diğer kafama takılan bu çevre sayesinde mülkleri de biliyorlar mı?
Devlette MERNİS (Nüfus İdare Sistemi), TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) gibi entegre sistemler var.
Bunları sadece ilgili kişiler taahhütname imzalayarak kullanabilir ve işi dışında başka verilere bakmaması gerekir. Bakıp bunu kullanır, yayarsa KVVK'ya göre suç işlemiş olur.
Hisse senetlerinizi ise ancak MKK'da çalışan veya hesabınızın bulunduğu bankada, aracı kurumda çalışan insanlar görebilir yatırım hesabından..
Tabi bu yazdıklarım olması gerekenler. İnternette çarşaf çarşaf kişisel bilgilerin satıldığı şu devirde, maalesef bu bilgilere ulaşmak zor olmayabilir...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gülben abla,devre kesmeyi daha önce görmüş mu?
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem gömün gitsin işkence bitsin![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Eskiden günde bi sefer dayak faslı olurdu, bugün iki kere zopalıyor, ıslatıp zopa yemesi can acıtır, ondan mütevellit fışkırtmaya başlaması an meselesi
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri