Sayfa 597/990 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop XLVII

1. 1/2 Sur les réseaux sociaux Ukrainiens, il y a des centaines de vidéos montrant les services de sécurité ukrainiens qui raflent chaque jour des citoyens dans les rues, sur leurs lieux de travail ou chez eux pour les amener de force au front...
    tarafından Fransızca dilinden çevrildi

1/2 Ukrayna sosyal ağlarında, Ukrayna güvenlik servislerinin vatandaşları her gün sokaklarda, işyerlerinde veya evlerinde toplayıp zorla cepheye götürdüğünü gösteren yüzlerce video var...

2/2 Tous les rapports indiquent que c'est une véritable boucherie sur le front, mais Zelensky ne veut pas entendre parler de négociations. Il veut des chars, des avions de combats etc mais QUI va les piloter ? Des soldats de l'OTAN ?
    tarafından Fransızca dilinden çevrildi

2/2 Tüm raporlar bunun cephede gerçek bir katliam olduğunu gösteriyor, ancak Zelenskiy müzakerelerden söz edildiğini duymak istemiyor. Tank, savaş uçağı vs istiyor ama KİM pilotluk yapacak? NATO askerleri?

https://mobile.twitter.com/silvano_t...47841386328067

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    İhracatçıların kuru 19,18 mi oldu şimdi ?
    %40 satıldıktan sonraki dövize.. +%2(şartlı)

%20'e kadar çıkartırlar.
    Niye cimri davranıyorlar
    Bastıkları TL yi piyasaya böyle yedirsinler...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Regaip kandilimiz mübarek olsun ...

'" Regaip istemek demek, biz de bağışlanmak isteriz ya-Rabb! '"

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Sp suan analize en uygun grafik bence.. Oradada onemli bir fiyat dibi olustu yada olismaknuzere tahminim..

Gunaydin ustte Sp500 2022 ekimde foruma gonderdigim sayim ve yol haritasi ...arada paylasiyorum... dalga epey yol katetti beklentim ucgen neredeyse tamamlanmak uzere (cizdigim rotada gayet duzgun ilerledi ve bu durum biraz huylandiriyor beni son ucgenin alternatifleri yeni dusukler getirebilir ve c etiketini sokmek durumunda kalabilirim.. a dibi asagi kiirlmadikca simdilik alternatif olarak arkaplanda kaliyor ) ... .

c etiketinide netlestirdim ana grafik ve yakin cekim altta .. d ve e kaldi (zayif olan bir ihtimal daha var bu ihtimal yeni dusukler getirebilir ama beklentim dahilinde degil) ... Sonrasinda yukari hareket iddiali ve utopik gelebilir ama dalga dalgadir. Cok sartlanmadan sadece aklimda bulunuyor.. Ytd

Sp500 de analistler ekseriyet dusus bekliyor hatta cokus bekleyende cok.. Bakalim nasil hareket edecek .. Korelasyonumuz olsa cok iyi olacakti ama maalesef yok gibi.. Ytd..

6. Günaydın. Dün ARCLK'in karı konuşulmuş ama büyük kısmı değerleme (1.469.143.000) ve ertelenmiş vergi giderinden (473.209.000.

Onları çıkarınca beklentinin hafif üstünde geldi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. bir miktar short actım...

6050 geçilirse kapanırım...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. 30 endeks icin tahminlerim soylenebilecekler bence kisa vade dusus trendinde uzun vade yukselis trendinde oldugu .. Altta kisa vade iki kanal alternatifi var iki kanal olasiligininda ust bantlarinin yukari kirilmasi durumu.. Kisa vade dusus trendinin bittigini bana dusundurtur... (uzun vadede yukselis trendinde oldugu icin).. Asagi potansiyel mevcut oluyor bu durumda bu potansiyeli gozardi etmemeli diye dusunuyorum..... Stop candir. ytd..

Sayfa 597/990 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •