Viop yapmayýn hele borç harç ile ailenizin parasýyla hiç yapmayýn...
Viop yapmayýn hele borç harç ile ailenizin parasýyla hiç yapmayýn...
Viop yapýyormuþsunuz, yaptýrmam.
Boþta para varsa yapýlýr, ama bu ortamda en iyisi iyi birkaç hisse bulup üzerine yatmak.
Taht oyunlari baþladý.HDP,kendi adayýný çýkaracak.Secim 2.tura kalacak.Iste o zaman TEK BELIRLEYICI HDP olacak.Gucunun farkedilmesi ve istediðini almak için bunu yapýyor.O kadar kilitki ,2.turda kazanmak için 2 ittifakta neler vermez.
Düþünün...Cumhur %44,millet ittifaký adayý %39 almýþ...hdp ise %12
Istanbul seçimlerinde hdp olmasa kazanýlamazdi .Anlaþýlan kendine haksýzlýk yapýldýðýný düþünüyor.Bunun için kendi adayýný çýkararak önemini hissettirecek.
Batýp iyice dibini sýyýrmadan bir yükseliþ göremiyorum ben, bu yozlaþmýþ toplum baþka türlü kendine gelemez artýk. Cahil cahil olduðunu, hýrsýz hýrsýz olduðunu bilmez, bilemez hale gelmiþ, gerçeklikten rasyonaliteden tamamen kopuk hayatlar. 2+2 5 eder diyor, 4 etmez mi ama diyorum, eskiden 4 ediyordu da ne oluyordu gibi akýllara durgunluk veren cevaplar verebiliyorlar. Þimdi hal böyleyken paragraflarca sayfalarca yazsak anlatsak ne çare. Ýnsanlara elimden geldiðince faydalý olmak gibi bir misyon edinmiþtim kendime ama gün geçtikçe imkanlarýn imkansýz, faydalarýn faydasýz olduðuna þahit oldum ben de içime yönlenip bari kendi kafa saðlýðýmý saðlama alayým dedim. Akýl saðlýðýnýzý yitirmek istemiyorsanýz size de tavsiye ederim, so far so good.
hdp yi geç...
mhp(% 2,-3 var yok) olmasa akape bir hiç.![]()
burada millet neden viop yapmayýn diye akýl veriyor ??
bu topici genelikle sosyal deneymiþ gibi okurum modum genelikle o dur.
sen hisse alýrken millet sana hisse alma.. yok altýn alma yok dolar alma diye akýl veriyo mu![]()
þaka gibi..![]()
Yer Ýmleri