Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Serbest fon basligi cok sessiz arada nitelikli yatirimcilari da oraya bekleriz...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50332
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Fazla panik gördüm sizi, iyi firmaları ucuz aldığınız konusunda eminseniz asla panik yapmayın. Bu dönemleri hepimiz yaşadık elimde 3 TL den Sasa, 200 TL'den egeen, 2 TL den Hektaş vardı. Bu şirketlere çok güvenerek aldım am panik ile satmıştım. Şimdi çok pişmanım elimde olsaydı emekliydim.
    panikten değil de sürekli aynı hataları yapmaktan bıktım aslında, yoksa borsada düzeltme olması normal, zaten bekliyordum, buna rağmen gittim 5700 seviyelerinden alımlar yaptım, bazıları büyük ihtimalle pazarlanan hisselerdi, bir de ortalama düşürürken çok yanlışlar yaptım, daha önce de defalarca başıma geldi ama ders almamışım demek ki,
    5500 üstü seviyelerinde de fonlara birkaç kere satış verdim sonra iptal ettim, demek ki sürekli yanlış kararlar veriyorum, en iyisi kafamın daha rahat olacağı tarafa geçeyim diyorum.

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hocam 3 seçenek var önünde, ya al-satçılık için en az 2 yılını ciddi şekilde ayırıp (günde 2 saat civarı) üniversite iktisat bölümü tahsili dengi bilgi öğreneceksin(tıp okumadan doktor olunmaz), ya hiç farketmeden aynı anda herşeyden karışık sepet yapıp uygulamayı silip ekrana bakmadan yıllarca bekleyeceksin, ya da faiz yapacaksın. 4. bir seçenek yok. yok banka/aracı kurum brokerlerine danışmak, yok telegram gruplarına üye olmak, yok bloom ekonomistlerine göre yatırım yapmak, birine bile kulak verirsen bittiğin andır. sen bence bu son saydıklarımı yapıyorsun. evet ben borsa kapısı'nı takip ediyorum ama kendi bilgi süzgecimden geçiriyorum ona kefil olacak kadar uzun süredir tanımıyorum.
    al-sat işini ufak tefek yapayım diyorum, bir iki ufak kâr ediyorum ama sonra düşüş olunca iş kontrolden çıkıyor alım miktarım artıyor, zarar da artıyor, temel, teknik, stoploos, destek, direnç bunlara uyamıyorum, sepet yapıp düşüşlerde azar azar ekleme işi daha uygun sanırım, o sosyal medyadan, sağdan soldan duyarak hisse alma işi çok yanlış biliyorum ama her seferinde birine kanıyorum işte, gerçi bazılarını takibe değer de bu kez de çok kişi alınca hisselerin gideceği varsa da gitmiyor. bir miktar eurobond, az miktar hisse sepeti ve yabancı fon bana en uygunu olur herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Bugün tamamen borsadan çıkıp %30 la kalan paramın %80 bağlıyorum 3 ay
    %30 veren var mı ki? 1 milyon lira üstüne veriyorlarlarmış diye duymuştum.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    %30 veren var mı ki? 1 milyon lira üstüne veriyorlarlarmış diye duymuştum.
    evet yapıkredi 1.25m için verdi 3 ay

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Serbest fon basligi cok sessiz arada nitelikli yatirimcilari da oraya bekleriz...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=50332
    Şunu buraya yapıştıralım, ilgilenenler için iyi bir site..

https://www.borsaveyatirim.com/1-yil...umkun-olabilir

tge de natural gaz da var içerikte ,emtia dahada duserse yandık.

7. KKM'de faiz üst sınırı kaldırıldı bankalar serbest bırakıldı.
    İyi faiz verirlerse kkm yeniden canlanacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    evet yapıkredi 1.25m için verdi 3 ay
    Iyi bir firsat degerlendirmek gerekli sanki. Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Şunu buraya yapıştıralım, ilgilenenler için iyi bir site..

https://www.borsaveyatirim.com/1-yil...umkun-olabilir
    Biraz vakit gecirdim. Aksam bi daha bakacagim. Tesekkurler.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tge de natural gaz da var içerikte ,emtia dahada duserse yandık.
    Tge Lon ngas agirligini yariya yariya azaltmisti gecen ay. Sanayi metallerinde agirligini arttirdi Cin acilmadan once. Hepsinden esit miktarda alip yatmiyor is portfoy bu yonlerini cok begeniyorum.

Sayfa 723/1002 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •