Sayfa 644/990 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Algılara işkence yapıyorlar!!!
    Fışkırtma var mı fışkırtma!!!

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    çıldıracagım a.q boyle dusus var mı ya a. b. sktgm ... dus a.q 1900 lere dus
    Bu düşüş değil ki, ben ne düşüşler gördüm, param bittiği için dipten alamamıştım, hey gidi günler hey
    Hamdım Piştim Yandım

3. Martta borsadan çıkarım diyorlardı, bunu duyan daha akıllılar Şubatta biz çıkarız onlar Martta çıksın dedi. Pala ise 2 Ocakta şalteri indirdi, resim bu

Geçen yılın ocak ayı Dow grafiği ile bizim bu yılın ocak grafiği çok benzer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    ETF'mi? Hangisi?
    https://www.akbank.com/tr-tr/urunler...trol-fonu.aspx

Her bankanın mobilinden FON ALIŞ.. TEFAS da YAYINLANAN FONLAR ..AKBANK FONLARI...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Bankalara bugün başka bir düzenleme daha gelecek büyük ihtimalle.

6. Şimdiden seçim tartışmalı hale geldi. BBHT'de portföy önerisi sordu moderator, seçime kadar mı, seçimden sonra mı diye cevapladı fon yöneticisi.

2-3 yıldır bekleyip de şimdi uzun vade düşünmek de biraz mantıksız, yani yeni uzun vadeli portföy değil günlük, haftalık vs düşünmek lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Martta borsadan çıkarım diyorlardı, bunu duyan daha akıllılar Şubatta biz çıkarız onlar Martta çıksın dedi. Pala ise 2 Ocakta şalteri indirdi, resim bu

Geçen yılın ocak ayı Dow grafiği ile bizim bu yılın ocak grafiği çok benzer.
    Alçalan tepeler yaparak basıyorlar ,
    biz bilançolar vs diyoruz belki onlar ulan hepsini içine koydukta fiyatladık diyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Botaş: Büyük Sanayi Kuruluşları Tarafından Kullanılan Doğalgazın Toptan Satış Fiyatında %13,3 İla %17,22 İndirim Yapıldı - Bloomberg HT
    Botaş: Elektrik Üretimi Amaçlı Kullanılan Doğalgazın Toptan Satış Fiyatında %16,67 İndirim Yapıldı - Bloomberg HT

Cam, petro kimya, elektirik üretimi ve bir çok sektöre pozitif etki sağlayacaktır.

geçen hafta böyle bir indirimden bahsetmiştim normal şartlarda bunun bugun tahtalarda fiyatlanması gerek.
    ama daha önce fiyatlama oldumu
    sayın bulut bey doğalgaz dünyada 10 dolardan, 2 dolara düştü, gelmeli..

Bu senenin en büyük “Big Short”larından biri olan Doğal Gaz 2 sene sonra ilk kez 3 doların altına düştü.

Umarım en kısa sürede TÜRKİYE'dede doğal gaza BÜYÜK İNDİRİM gelir.. diye üç beş gün önce facebokta paylaşmıştım😉

Sayfa 644/990 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •