Originally Posted by
ekmekarasiekmek
tebrikler tam anlamıyla profesyonelsiniz. peki bu oranları yakalayabilmek için ne kadar zamanımız oluyor? anlık bir şey mi yoksa birkaç dakika imkan tanıyor mu?
Vade sonu, son 2 gün ile vade başı, ilk 2 gün saat 10.00-10.30 ve 17.30-18.00 arasında en yüksek oranları yakalamak mümkün. Manuel işlem yapan arkadaşlar vardı forumda. Ancak ben robot kullanıyorum. Manuel işlem yapmanın çok zor olduğunu düşünüyorum.
Gün içi fırsat buldukça ve boşta nakit varsa yukarı da görülen grafikler üzerinden fırsat kolluyorum. İlla ki bir fırsat çıkıyor. Ancak bu tip fırsatları manuel işlem yaparak değerlendirmek çok daha zor. Çok kısa süreli (1-2 saniye) fırsat verdiği için robot kullanmak şart diye düşünüyorum.
Vadeler arası arbitraj yapmak teminat açısından daha karlı (sadece tek bir vade için teminat yatırılıyor) olabilir. Ancak bazı vadelerin derinliği olmadığı için işlem yapmak zorlaşıyor.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri