Sayfa 698/990 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1 haftadır ınfo makinası ile at koşturanlar oynaklığı artırıyor belli tahtalarda.
    seçim süreci bu şekilde devam ederse kendi adıma kenardan seyretme veya az işlem yapma ile geçecek .
    hoş olmayan yetkililerin gördüğü ama el atmadığı işlemler dönüyor.
    Bu şekilde devam eden hareketlerde bu ayda kaçan olur faize veya dolara .
    olası bir seçim kaybetme riskini bademler almazlar diye düşünüyorum bulut dostum. o riski ciddiye aldıkları noktada paraları kaçırabilmek için borsayı kan gölüne çevirmezler mi?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    olası bir seçim kaybetme riskini bademler almazlar diye düşünüyorum bulut dostum. o riski ciddiye aldıkları noktada paraları kaçırabilmek için borsayı kan gölüne çevirmezler mi?
    sistemin içinde sistemler oluşmuş durumda bana göre , sasa patronu çıkıp konuştuğundan beri pıst 100 genelinde dağıtım başladı.Ayrıca kredili işlemlerde olan büyük paralar ya bunlara yakın yada sistem oyuncuları , banka %30 faiz veriyor diyor arkadaşlar ben büyük paralarla borsada oyuncuların bu riske gireceğini düşünmüyorum , bir bilanço hareketi beklentim mevcuttu yalnız bankalarda bunu yapmadılar , aynı hikaye sanayi ve ulaştırma ve diğer tahtalarda yaparlar mı bunu yaparlarsa zaten daha önce bahsettiğim alçalan tepeler devam eder , tepeden mal alanlara aşağıdan maliyet düşürme ile kademeli borsayı aşağıda çekebilirler bir bakmışık 4000 lerdeyiz.bakalım şubat yeni vadeye şubat 3-10 arası tup ve kchol var bu ara hareket olmazsa kendi adıma kenara çekilirim .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    krdmd ve banka .. dışında portfoyde birşey yok .. bekliyoruz oyle bakalım ...günlük işlem planım yok.. grafiklere falan bakıyorum .. forumu okuyorum .. :.) ))

enerjs ekledim ... haftalık grafk görüntüsü hoşuma gitti . flama vb bir forms var gibi .. .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Banka endeksi ve Ereğli iştahı Yassı çelikte ithale vergi arttı. EREGL için olumlu devam ederse kazançlı çıkacağın kesin yalnız bende ki Vadeli 10 dakikalık grafiğin kafası karışık yol gösterici olmazsa kısa vadeli sat durumunda
    Hızlı olmak... sakin olmak bu süreçte çok önemli yoksa karları anında zarara dönüyor... Bugün bereketli bir gün... Forumdaşlara da bereketli olması dileğiyle....

6. Credit Suisse kolay kolay işlem yapmaz tahtalarda, bugün AKBNK, TTRAK, THYAO, SISE ve TUPRS alıyor.

Akbankta birinci alıcı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Credit Suisse kolay kolay işlem yapmaz tahtalarda, bugün AKBNK, TTRAK, THYAO, SISE ve TUPRS alıyor.

Akbankta birinci alıcı..
    Yanlış hatırlamıyorsam bir zamanların popüler alıcısıydı, BOFA'dan sonra devran değişti sanırım...

Demem o ki geçmişe mazi deyip müşteri çekme amaçlıdır belki de, kimbilir...

Sayfa 698/990 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •