Aynen ben gün boyu şunu söyledim eukyo 1 düşüyor bu 10 düşüyor euykyo günü tavanla kapatıyor bu sıfır artışlar kalıcı olmuyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben gün boyu şunu söyledim eukyo 1 düşüyor bu 10 düşüyor euykyo günü tavanla kapatıyor bu sıfır artışlar kalıcı olmuyor YTD
bu tahta sabır ışı artı buyuk rısk barındırıyor,,yulselme potansıyelı de yanı fıftı,,,fıftı, varsayalım canakkaleden arsa almıssın gerekır beklıcen ,,bu cunüp hısse bı bakmıssın senı 3 sene bağlar, senı kımıldatmaz,,ama bı ayrıcalık var,,hısse satışı,,her zaman pozıtıf,,bu hısselerde acığa ışlem gunlük ışlem borc parayla oynarsan,nalları dıkersın,yıllarca havaya calışırsın,,nacızane fıkrım,,,
Arkadaşlar galiba euyo da daha önce yapılan harekete benziyor dikkat edin derim
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açıkçılar kolay kolay gelmez galip aganın tahtasına galip aga eger gerçekten şirketi satın alacaksa görün cünbüşü ama feyk se söylemiyorum hepiniz anladınız ytd
Eukyoda düşüş başladı mı yoksa geçen günlerdeki gibi seans içi silkeleme mi yapıyor eğer düşüş başladıysa bu eukyodan daha fazla düşer YTD
Sıra burayami geldi acaba eukyoda 2.5m verdi 1m unu deniz yatırım üzerinden 1.5m icbct üzerinden verdi o kurumlar bizde alımda gözüküyor sadece takas analizi olup asla ytd![]()
Yer İmleri