Sayfa 44/207 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1651 madde; 345 - 352 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Diğer iştirakler hariç 36 milyar net kar var şu anda SAHOL de..43 milyarı rahat bulacağız..buna göre şu anda ki kapanış fiyatına göre,bu kar açıklanırsa,fk 1.87,hbk 21.07 tl oluyor..1.87 fk lı holding mi olur..Normal şartlarda 4.0 olsa hisse fiyatı 84 tl eder..Bekleyene çok ekmek var burada..Sonuta yatırım yapan,hikayesi olan dev bir şirket..Bilanço her şeydir..eninde sonunda,kesin ederini bulur her malın fiyatı..Uçmuş kamış bir fiyat yok ortada sonuçta..

2. Memlekette bu 'iyiye gitme' ve 'kötüye gitme' işleri fazla abartılıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
    Memlekette bu 'iyiye gitme' ve 'kötüye gitme' işleri fazla abartılıyor.
    SAHOL boyutunda bir şirket ne kadar kötüye gidebilir ki bu değerlerden alınabilsin? Ucu var bucağı yok... Tek temennim devletin ekonomi yönetimlerinin bu tür şirketleri para kaynağı görmek yerine döviz getirecek sirketler olarak görüp ona göre davranmasıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
    SAHOL boyutunda bir şirket ne kadar kötüye gidebilir ki bu değerlerden alınabilsin? Ucu var bucağı yok... Tek temennim devletin ekonomi yönetimlerinin bu tür şirketleri para kaynağı görmek yerine döviz getirecek sirketler olarak görüp ona göre davranmasıdır.
    Tabii tek temenni yetmedi. İkinci temennim de SAHOL gibi sirketlerin memlekete daha çok döviz getirecek veya memleketten daha az döviz gitmesini sağlayacak faaliyetlerde bilunmaları.

5. şişe 1.5 milyon lot geri alım yaptı..Yönetim uyuma,madem toplamda 3.25 milyar tl geri alım açıkladınız..Bu ay en az 30 milyon lot geri çekmeliydin..Şirket 1 fincan kahve parasına geldi..Böyle bir şey görmedi borsa yatırımcısı..Akbank karlılığımız devam edecek diyor..Böyle bir durumda hisse fiyatı düşer mi..El insaf..

6. Türkiye bankacılık sektörü hakkında son yıllarda dinlediğim en iyi programı burada olan arkadaslarla da paylasmak istedim.

Sanırım 10. Dakikadan itibaten gayet aydınlatıcı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Neden iyimser veya kötümser olmamalıyız🙂

https://youtu.be/skGYtdlBVhs

7.  Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
    Türkiye bankacılık sektörü hakkında son yıllarda dinlediğim en iyi programı burada olan arkadaslarla da paylasmak istedim.

Sanırım 10. Dakikadan itibaten gayet aydınlatıcı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Neden iyimser veya kötümser olmamalıyız🙂

https://youtu.be/skGYtdlBVhs
    Şimdi ben de soruyorum.
    Dünyanın neresinde görülmüş yıllarca temettü dağıtmamak?
    Dünyanın neresinde görülmüş bu şekilde tahsisli sermaye artırımı.?

Bir karlı şirket tesbit ediyorsunuz Kari ve bedelsiz potansiyeli yüksek. Belli bir oranda sermayeye ortak oluyorsunuz. Ama o da ne? bazı bahaneler ile temettü dağıtılmamiş ve bazı bahaneler ile tahsisli bedelsiz sermaye artırılmış.

Tahsisli sermaye artırımı ile Bir anda elinizdeki kağıt miktarı sermaye oranı açısından yarıya düşüyor ve yıllarca hiç temettü alamıyorsunuz.
    Sülün Osman bile bu kadarini akıl edememiştir.
    Hocalar boş boş kitabı lafları konuşuyor. Yanlış rakam ve bilgileri doğru toplamaya çalışıyorlar . Anlatsınlar ya bu şekilde tahsisli sermaye artırımı ne demek?

Garanti de beklentilerini açıkladı ve %28 ustu özsermaye karlılığı bildirdi. Bankaların şanssızlığı ülkedeki tasarruf açığını ve sermaye yetersizliğini karşılamaya çalışmalarından. Daha fazla kredilendirme ihtiyacı, kamunun borçlanma ihtiyacı temettü dağıtımları üzerinde baskı kuruyor.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Sayfa 44/207 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •