Sayfa 798/990 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    .
    .
    .
    hahahaha
    .
    .
    Takaslara bakıp ne diyoruz ?

TEB longmuş seçime kadar satamazmış almak zorundaymış yav he he tek zeki sizsiniz çok biliyorsunuz ben size bildiririmm dedi vurdu beline beline

bazı hesapları okuyorum
    ekranı kapamakla kalmamış, garanti olsun diye bilgisayarın fişini çekip, sigortaları da kapatmış ne olur ne olmaz...
    Şimdi de aşağıdan ana şalteri indirimeye gidiyormuş.. Görşürüz demiş...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dedikoular bol şuanda piyasa ile ilgili böyle zamanlarda temkinli olunmalı çünkü taze para yok ,
    piyasada zayıflık mevcut ben kendi adıma temkinli hareket edicem.
    bak bankalrı fiyatladılar mı bilançolarını .
    çoğu tahtaların son çeyrek bilançoları belki fiyatların içinde onlar zaten çok önceden bu bilançoları biliyor , hangi tahtanın yeni hikayesi var biliyor .Bnenimki sadece seneryo daha öncede söyledim yukarda götürecek para yoksa , içerdeki maniplutörler , bademler seçimle ilgili sıkıntısı varsa , hele dün muhalefetin açıkladığı maddelerde 1-2 madde önemli bu yüzden temkinli olunması gereken zaman bunlar benim görüşlerim.
    bu yüzden 5000 önemli bant grafın devamını çizicek bölge
    dün bunları yazdığım caho salladı bana
    gördün mü caho bankaları diğer tahtaları acıyormu bademler .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Küsürat üç aşağı beş yukarı
    3binden sonra 30bine yolculuk, o yüzden bu son turda heybeyi ne kadar doldurursak kar
    Temmam
    üç binler geldiği zaman küsurata bakmayıp dalacam.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4. Bofa yine -%4,85 te tuşa bastı alım yaptı. Bunu görüp atlayanlara aldıklarını geri veriyor an itibariyle.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün bunları yazdığım caho salladı bana
    gördün mü caho bankaları diğer tahtaları acıyormu bademler .
    O arkadaşı burada dün tebrik eden edeneydi -2'den 0'a gelince...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    temettücüler temettülerini beklemeye devam ediyorlar mı?
    Ucuzmuş daha ucuz olmuş hep alıyorlarmış. Rallide endeksin yüzde 50 altında getiri yapmislar hala değer yatırımı gelecek yatırımı. Atı alan uskudari geçti geri dönüyor adamlar hala hrc fiyatları kömür fiyatlarini hesaplıyor. Ne yapsınlar bir umuttur yaşamak.

Son zamanlarda borsa bütün bilinenlerin tersini yaptı, öyle bir durumdayız ki burdan dönüp artı da yapabilir, tam tersi eksi yüzde 7 civarı da kapatabilir. Kimse ne olacak bilmiyor. Dün çok iyi kar açıklayan bugün tabanda
    . Ve SPK hiç bir işlem yapmıyor. Ülkedeki genel sıkıntı borsada da var. Çok acaip
    .
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ucuzmuş daha ucuz olmuş hep alıyorlarmış. Rallide endeksin yüzde 50 altında getiri yapmislar hala değer yatırımı gelecek yatırımı. Atı alan uskudari geçti geri dönüyor adamlar hala hrc fiyatları kömür fiyatlarini hesaplıyor. Ne yapsınlar bir umuttur yaşamak.
    birde paranın borsa dışında gideceği yer yokmuymuş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 798/990 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •