Sayfa 641/2404 İlkİlk ... 14154159163163964064164264365169174111411641 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. bi çok kağıt var ttkom tcell ekgyo bunlar benle gitmez endeksle gider o yüzden ufak yataylarla o hisselerde %lik lerini koyması lazım o meyanda eregl gibi hisseleri dağıtıp endeksi kırmızı gösterirler ykbnk da toplamaya devam edecektir dünki hareketi sallamadır öyle endeks düzeltcek gitmeyen düşer denilsin ykbnk da düşer diye stop yaptırcaklar planları öyle bence ama beni yiyemezler paçaları yiyosa bassınlar
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

2. hemide bnm goltş var bisttin gülü mubarek daş kalpli speği va

3.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    bi çok kağıt var ttkom tcell ekgyo bunlar benle gitmez endeksle gider o yüzden ufak yataylarla o hisselerde %lik lerini koyması lazım o meyanda eregl gibi hisseleri dağıtıp endeksi kırmızı gösterirler ykbnk da toplamaya devam edecektir dünki hareketi sallamadır öyle endeks düzeltcek gitmeyen düşer denilsin ykbnk da düşer diye stop yaptırcaklar planları öyle bence ama beni yiyemezler paçaları yiyosa bassınlar
    Hakkatan haa bi tek senin banga getmedi dün ,sendeki şans da bizimki gibi bol yanee
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hakkatan haa bi tek senin banga getmedi dün ,sendeki şans da bizimki gibi bol yanee
    aynen abi ama paşa paşa gidecek zamanı gelince bakarız bunlar cambazlar ya görecez ha ben zaten aşada gelse traş diom 4 tl ye gelirse çiziktiririm

5. 130BİN DE TAKILDI ...algı işte bu ..piyasa tarihi zirvesinde ve insanlar şort işlem yapmaktan korkuyor
    Hayat hoş gerisi boş

6. Genel durum

Hayat hoş gerisi boş

7. Vob kademe

Hayat hoş gerisi boş

8. Yemek zamanı ...afiyet olsun mekan
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 641/2404 İlkİlk ... 14154159163163964064164264365169174111411641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •