-

Originally Posted by
rosense
sayın mert45+ Hani ben sanal olarak 126.550 den SHORT poz açtım 10,000 e karşılık şu anda marcin yemiş oluyor muyum ?
rosense hocam ,artık MC yok ..bakiye tamamlamak var ..st 13.30 a kadar zaman var.
Eğer ki hesapta tuttuğun pozisyon dışında nakit para varsa ve zararı karşılıyorsa sıkıntı yok ama para eksikse ya tekrar taze para yatırman gerek ya da pozisyon sayını ayarlaman gerek yani eksik para kadar kontrat kapatman gerek.
Hayat hoş gerisi boş
-
-

Originally Posted by
arlmustafa
Usta eşşek öldü artık tepki vermiyor ;)
MHA-L29 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZUHHAHAHAAAAAA ,çok güldüm ya 
ALLAH da seni güldürsün İNŞALLAH
Hayat hoş gerisi boş
-
İnşallah usta aracı kurumumu aradım 14.25 e kadar bakiye tamamla dediler bekliyoruz düşmesini eksik kalan kontrat kadar kapaticam
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mert45
rosense hocam ,artık MC yok ..bakiye tamamlamak var ..st 13.30 a kadar zaman var.
Eğer ki hesapta tuttuğun pozisyon dışında nakit para varsa ve zararı karşılıyorsa sıkıntı yok ama para eksikse ya tekrar taze para yatırman gerek ya da pozisyon sayını ayarlaman gerek yani eksik para kadar kontrat kapatman gerek.
FARKINDAMI SIN BİLMİYORUM Yarışmada MC yiyen OYUN dışı kalacak diye belirttiler .
10,000 tl karşısın da ben 6 kontrat SHORT açmıştım ...
-

Originally Posted by
mert45
130225 son şort işlemimi yaptım.Hayırlısı İNŞALLAH

129925 DEN KAPATTIM ,+300 point ..ohşşş mis gibin ..uzun zamandır bi TP yapamadım ..bi siftah yapalım ya
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
arlmustafa
İnşallah usta aracı kurumumu aradım 14.25 e kadar bakiye tamamla dediler bekliyoruz düşmesini eksik kalan kontrat kadar kapaticam
MHA-L29 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İNŞALLAH
her şeyin hayırlısı ...
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
rosense
FARKINDAMI SIN BİLMİYORUM Yarışmada MC yiyen OYUN dışı kalacak diye belirttiler .
10,000 tl karşısın da ben 6 kontrat SHORT açmıştım ...
Ben reel olanı yazdım ..yarışma kurallarını oranın yöneticisine sorman gerekir gibime geliyor...
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri