hiç alıcı yok...
hal böyle oluncada en ufak satış devre kesiciye gidiyor...
hiç alıcı yok...
hal böyle oluncada en ufak satış devre kesiciye gidiyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim kapıcı bile kkm dan çıkıp fiziğe sonrada eregliye girmiş,
Bana sorduğunda boluda rampa çıkan kamyonun mazotu bitmiş hali dediğimde gülümseyerek tebessüm etmişti.
Şimdi kralına sektiryor![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
5 ocakta metastock sistem sat vermişti..Kırmızı oklu(19 temmuzda al demişti)...o gün ifade etmiştim...sonra senaryo çizilmişti..
Mavi mi-yeşil mi?
bunu yaparken net yabancı satışı-mevsimsellik-seçim belirsizlipi-sp500 ve dolmayan vade (4300) hatta astrolojiıi bile arguman olarak ifade ettim..
Hep gogogog diyenlere çok lafım var...DÜŞÜŞ görmemiş ky. malesef zarar ettirildi..
24 ocakta mesaj orada bu grafiği açıklamıştım.6150-200 den poz. aldığımi ifade ederek...MAHALLE BASKISINDAN DOLAYI sildim..ama açıklaması hala orada..
5500 den beri sistem sat verdiğinden beri tek bir olumlu ifadem yok..Bu konuda vicdanen rahatım..öyle ,burayı aşarsa buraya gider de dememedim..3 dolardan yukarı tek lot amam ifadesini ısrarla kullandım..
![]()
Güzel kardeşim ne krizi var şu anda? Düşmesi ayrı birşey kriz demek ayrı birşey. Var bir hesapları çakıyorlar ama kriz yok.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cımbızla toplamaya devam minik minik dayi![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sp500 4100 üstü beklentini merak ederim..
Memento mori
Çok okkalı oynuyorum ama bugün parayı katlayacağım anlaşıldı 😊
Yer İmleri