hiç alýcý yok...
hal böyle oluncada en ufak satýþ devre kesiciye gidiyor...
hiç alýcý yok...
hal böyle oluncada en ufak satýþ devre kesiciye gidiyor...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bizim kapýcý bile kkm dan çýkýp fiziðe sonrada eregliye girmiþ,
Bana sorduðunda boluda rampa çýkan kamyonun mazotu bitmiþ hali dediðimde gülümseyerek tebessüm etmiþti.
Þimdi kralýna sektiryor![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
5 ocakta metastock sistem sat vermiþti..Kýrmýzý oklu(19 temmuzda al demiþti)...o gün ifade etmiþtim...sonra senaryo çizilmiþti..
Mavi mi-yeþil mi?
bunu yaparken net yabancý satýþý-mevsimsellik-seçim belirsizlipi-sp500 ve dolmayan vade (4300) hatta astrolojiýi bile arguman olarak ifade ettim..
Hep gogogog diyenlere çok lafým var...DÜÞÜÞ görmemiþ ky. malesef zarar ettirildi..
24 ocakta mesaj orada bu grafiði açýklamýþtým.6150-200 den poz. aldýðými ifade ederek...MAHALLE BASKISINDAN DOLAYI sildim..ama açýklamasý hala orada..
5500 den beri sistem sat verdiðinden beri tek bir olumlu ifadem yok..Bu konuda vicdanen rahatým..öyle ,burayý aþarsa buraya gider de dememedim..3 dolardan yukarý tek lot amam ifadesini ýsrarla kullandým..
![]()
Güzel kardeþim ne krizi var þu anda? Düþmesi ayrý birþey kriz demek ayrý birþey. Var bir hesaplarý çakýyorlar ama kriz yok.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cýmbýzla toplamaya devam minik minik dayi![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sp500 4100 üstü beklentini merak ederim..
Memento mori
Çok okkalý oynuyorum ama bugün parayý katlayacaðým anlaþýldý 😊
Yer Ýmleri