Sayfa 940/990 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Yav bunlar büyük oranda traş... 30 küsur yıllık borsa tarihimde, biraz endeksin, biraz teknik görünümün, biraz da risk alma ihtiyacım nedeni ile 2 hisseye kendi sınırlarımda yüklü kredili girdim...

Sonuç:
    Bana sattırana kadar(ki kaldıracım yüksekti) 10 kademe gitmeyen senetler(ki biri SASA, diğeri ÜLKER idi),
    benim için sağlam bir zararla kapandıktan sonra tavan tavan gitti.
    Aracı kurumun da kulakları çınlasın. Sonradan öğrendim ki, tahta sahibinin kulağına çıtlatılıyormuş bu türden "kerizler" geldiğinde.

Tarih 24-28 Şubat gibiydi sanırım geçen sene. 4 saat sürmedi aksiyon.
    Network işi bunlar. Bazen para bile yetmez.
    Çok kısa vadede dört saatlik operasyon yapmaya çalışıyorsun, zarar ediyorsun sonra da şikayet ediyorsun!

Ya ne olacağıdı?!

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 haftada şirketin değeri %50 düşebiliyorsa, orada ciddi fiyatlama sorunları vardır..bence..
    206 gbrf vadeli pozisyonum var..ama şirketin tamamını al desen 30 TL'den fazla vermem
    pazarlık sünnettir..
    Sadece Gübre değil bir çok hissede böylesi durum var fakat bu hisseler yükselmeyecek demek değildir.
    Geçen gün zindermedi takdir ettim, forum da sizin gibi çok cesur abiler,arkadaşlar var.
    Ben LEŞ çiyim,AL bekle-SAT bekle bana en uygun olan.
    Evet pazarlık sünnettir,Ben çocuklar ile alışverişe çıktığımda pazarlık ederken çocuklar utanırlardı,O kadar yanii.

YTD

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Doğu Akdeniz Politik
    @akdenizpolitik
    ·
    31d
    Eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton:

Türkiye'nin, NATO'yu kesinlikle istikrarsızlaştırdığına inanıyorum. Erdoğan, eğer seçimlere hile karıştırmaya çalışırsa, o zaman Türkiye'yi NATO'dan çıkarmayı ya da en azından üyeliğini askıya almayı düşünmeliyiz.

Doğu Akdeniz Politik
    @akdenizpolitik
    ·
    32d

(Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması) ABD, inisiyatif alabilir. Tüzükte özel bir hüküm yok. Ancak mevcut uluslararası hukuk doktrini uyarınca, üyeliğinin askıya alınması ya da ihraç edilmesi mümkündür.

Doğu Akdeniz Politik
    @akdenizpolitik
    ·
    33d

Şu anda yapmamız gereken, F-16'ların satışını Mayıs'taki seçimlerden sonraya ertelemektir.

Erdoğan'a ya da diğer Türk adaylardan herhangi birine NATO'yu kendi siyasi çıkarları için kullanma fırsatı vermekten kaçınmalıyız.

__________________________________________________ _

Mesela böyle bir haber seans açıkken düşse,paylaşmak mı,paylaşmamak mı iyi ,bazen arada kalıyorum.
    Buna yazdığım yorum silinmiş...Olacakları tahmin ettiğim analizdi ama....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Why,why,why,whyyyyyy......ağzım açık dinledim,videoyu.
    Benim Gübre hk.da olasılık düşüncemi de doğruluyor.
    Why High One Why....

https://www.youtube.com/watch?v=YEM6Wnjf4GQ

YTD
    Şarkıyı dinlediniz mi bilmiyorum ama dinlerseniz sözlerine dikkat edin.
    Bu şarkı 1989 yılı yapımı(34 yıl önceye ait),O gün ki sonradan görmüş zenginlerini eleştiren şarkı,fakat günümüzde şarkıda eleştirilen tüm yaşam tarzı yaşantımızın içine girdi ve normalleşti.
    En pahalı ayakkabı Adidas ve diğer markalı şirketlerin bazı spor ayakkabı modelleri,Acunun hanımı 480 bin tl ye 2 çift ayakkabı alıp instagram da paylaşmış.
    Why High One Why....

https://www.takvim.com.tr/galeri/mag...in-alan-o-oldu

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Çok kısa vadede dört saatlik operasyon yapmaya çalışıyorsun, zarar ediyorsun sonra da şikayet ediyorsun!

Ya ne olacağıdı?!

Sen de haklısın.

Lakin "şikayet etmek" bir olgu, tecrübe paylaşımı başka bir olgu.
    Burası forum. Tecrübe paylaşımı yoksa, gerisi "lak lak!".
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6. "Gamlı Baykuşluk, piyasa bozuluculuk, Baltalı İlahlık" etmek istemem ama...
    Bu lafları yedirmeye çalışırlar en azından... Yemezlerse olaylar, olaylar....

Tabi kapalı kapılar ardında mesele çözülmüş de olabilir.
    Lan nasıl bir zamana düştük yahu... Neler geliyor insanın aklına.

https://streamable.com/wlr3gp

PS: Fenerli değilim.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Oscara aday bir film izledim,bu akşam..
    Farklı,sıradışı.. Tavsiye ederim..

The Banshees Of Inisherin
    https://yabancidizi.co/film/the-banshees-of-inisherin
    Malesef gerçekçi bir film, çarpıcı ve anlaşılır olması için geçmiş bir tarihte çekilip semboller de göze sokulmuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. cuma günkü hacme ve akd'ye bakıyorum da spotta hisse bazlı öyle çılgınca bir alım göremedim. sanırım vadeliyi sürdükçe spot fiyatlar peşinden gitmiş, YF her şeyden az az almış.

Sayfa 940/990 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •