Sayfa 14/1002 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Allah korusun istanbulda bir deprem olsa yollardan bir tane araç geçmez. Ne ambulans ne iş makinesi ne ekmek aracı. Millet açlıktan birbirini yer.
    Geçen haftaki muhabbeti anlatayım. Istanbulda bir iş yeri. Boşaltma tatbikatı yapmışlar. 3 buçuk saat sürmüş. Sadece calisanlarin dışarı çıkması. 3 buçuk saat.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    piyasa afedersiniz hayvan gibi yükseldiğinde sorun yok, tek bir önlem yok, bugün yediğim hurmaların sonucunu düşünmek yok ama düşünce yine efedersiniz g...den kural icat edip duruyorlar. size ne abi borsanın günlük hareketinden???? 80 binden bir buçuk yılda 600 bin sınırına gelmiş yüzde 50 düşse bile normal. araştırsan hepsinin hesabı hisse doludur bunların...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,172
    Sayı: 2023-09

6 Şubat 2023

Deprem Bağış Hesaplarına Yapılan Para Transferlerine İlişkin Basın Duyurusu
    Ülkemizde meydana gelen depremlere yönelik AFAD ve Kızılay gibi yardım kuruluşlarımız başta olmak üzere deprem bağış hesaplarına yapılan para transferlerinden ücret alınmaması yönünde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) üyesi bankalara talimat gönderilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

İletişim
    Ayrıntılı bilgi için basin@tcmb.gov.tr e-posta adresine elektronik posta gönderilebilir.

Deprem Bağış Hesaplarına Yapılan Para Transferlerine İlişkin Basın Duyurusu (2023-09)
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezi
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İmar affı diye birşey var bilen var mı? Hani zırt pırt para için çıkarılan ne olduğu belirsiz fakat sahibi olanların çok sevindigi binalar. Şu forumda bu saatte yazanların içinde bile bu dairelere sahip olanlar vardır. Ya da seçim yaklaşıyor diye kondurmuştur bir tane müstakil bir yere... Suçu orada burada aramayın. Biz ne istek devlet te hükümette odur. Böyle halka böyle müteahhit, böyle adalet, böyle ekonomi, böyle binalar layıktır. Önemli olan bizim yapacagimiz veya cesaret edeceğimiz yüzsüzlüklerin yakalandığımızda cezasının uygulanacağını bilmemizden geçer. Ama biliyoruz ki duruma ve kişiye göre uygulanmaz. Kravat taktı diye cezasının ücte birinin affedildiği adalet sistemi biz böyle dandik olduğumuz için hala yürümekte. Biz kendimize benzerlere oy veriyoruz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel anlatmışsın.

Ben kötü bir şey olduğunda genelde ilk önce kendimi eleştiririm. Borsada şimdiye kadar takip etmediğim yanlış tahminde yapsa eleştiri yapmam.

Biz gibi toplumlarda kural şudur. Dersten 90-100 aldığında kendisi almıştır, 20-40 aldığında hoca vermiştir.
    "Kaç aldın oğlum 90 aldım, kaç aldın kızım hoca 40 vermiş"
    Herkes kendini düzeltemeden ülke düzelmez.

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis.

Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/...ikayesi.58193/

5. Yıkılan bina sayısı ile kabaca bir hesap yapıyorum can kaybı korkunç seviyelere çıkıyor… İzmirde 17 bina yıkılmış 117 vefat olmuştu.

6. AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremde şu ana kadar 5 bin 606 binanın yıkıldığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremde şu ana kadar 5 bin 606 binanın yıkıldığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Abi bölüyorum çarpıyorum soğuğun etkisi falan ekliyorum sanırım İstanbul depremini geçecek…

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abi bölüyorum çarpıyorum soğuğun etkisi falan ekliyorum sanırım İstanbul depremini geçecek…
    66.666 ila 77.777 arası.

Sayfa 14/1002 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •