Sayfa 15/1002 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop XLVIII

sabah ilk tahminimi yazmıştım 8 bin küsür diye ancak rakam ne yazıkki büyüyecek gibi.

youtube canlı izliyorum bazı kanalları . binanın içersinde bulunan göçük altında kalan kişi sayısı bile biliniyor içerden seslerde geliyor ancak giremiyorlar en küçük müdahelede bina komple çökebilir diye.

çok çaresizlik söz konusu

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    66.666 ila 77.777 arası.
    Yıkılan binaların tam sayısı belli değil. Binanın altındakiler de belli değil.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abi bölüyorum çarpıyorum soğuğun etkisi falan ekliyorum sanırım İstanbul depremini geçecek…
    En iyimser tahmin 30.000
    Ama 50.000 i bile bulabilir.
    Adanada 14 katlı bina ikamet kayıtlarına göre 90 kişi var
    Bölgede birçok aile kalabalık nüfusa sahip.
    En düşük sayıdan hesaplasan bile çok tutuyor.
    Besnide arkadaşın ailesinden 8 kişi enkaz altında ve hiç kimse gitmemiş kurtarmaya kendileride izmirden yola çıkmışlar.konyada kar yağışından yolda sağlanıp kalmışlar.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yıkılan binaların tam sayısı belli değil. Binanın altındakiler de belli değil.
    X 2 de olabilir.(hava şartlarından dolayı)

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Allah korusun istanbulda bir deprem olsa yollardan bir tane araç geçmez. Ne ambulans ne iş makinesi ne ekmek aracı. Millet açlıktan birbirini yer.
    Geçen haftaki muhabbeti anlatayım. Istanbulda bir iş yeri. Boşaltma tatbikatı yapmışlar. 3 buçuk saat sürmüş. Sadece calisanlarin dışarı çıkması. 3 buçuk saat.
    İstanbulda deprem olursa ne ambulans ne itfaiye ne cenaze aracı sokaklara giremez enkaz altında ölürseniz şanslısınız demişti biri
    bir halt olacağı yok.

6. Yardımda il ayrımı yapılıyor diye içimden geçiyor bütün kanalları dolaştım Fox ve Habertürk belediye başkanlari ile görüştü Hatay çok kötü diye. Kaza afet durumunda insanın siyasi görüşüne mezhebine partisine göre mi yardım edeceğiz.

7. Konya'da ki yurtlar boşaltılıyor depremzedeler için. Aslında bir iki ay ara versek eğitime yurtlarda sıcak nefes alsalar

8. KAP: TTRAK [ ] TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1110174
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...862848f8822b20

Net Dönem Karı veya Zararı 2.971.018.561

Sayfa 15/1002 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz