Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Deprem bölgesinde kalacak yer arayanlar için evim açık arkadaşlar.

2. Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere 10 bin konteyner ev gönderecek

DOHA (AA) - Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 10 bin konteyner ev
    gönderecek.
    Katar Dışişleri Bakanlığından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.
    Açıklamada, Katar'ın Türkiye ve Suriye'de, deprem felaketinden etkilenen bölgelere
    yardım çalışmaları kapsamında, 10 bin konteyner ev göndereceği kaydedildi.
    Katar resmi ajansı QNA'da yer alan haberde de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al
    Sani'nin, Türkiye'ye "bir hava köprüsü" kurulması talimatını verdiği belirtilmişti.
    Hava köprüsüyle ilk olarak Uluslararası Katar Arama ve Kurtarma Grubundan bir ekibin
    geleceği aktarılan haberde, bu ekibin bir meydan hastanesi kuracağı, insani
    yardımlar, kış şartlarıyla mücadele malzemeleri ve çadırlar getireceği ifade
    edilmişti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere 10 bin konteyner ev gönderecek

DOHA (AA) - Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 10 bin konteyner ev
    gönderecek.
    Katar Dışişleri Bakanlığından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.
    Açıklamada, Katar'ın Türkiye ve Suriye'de, deprem felaketinden etkilenen bölgelere
    yardım çalışmaları kapsamında, 10 bin konteyner ev göndereceği kaydedildi.
    Katar resmi ajansı QNA'da yer alan haberde de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al
    Sani'nin, Türkiye'ye "bir hava köprüsü" kurulması talimatını verdiği belirtilmişti.
    Hava köprüsüyle ilk olarak Uluslararası Katar Arama ve Kurtarma Grubundan bir ekibin
    geleceği aktarılan haberde, bu ekibin bir meydan hastanesi kuracağı, insani
    yardımlar, kış şartlarıyla mücadele malzemeleri ve çadırlar getireceği ifade
    edilmişti.
    50-100 bin ceset torbası da lazım olacak gibi

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    DarkWeb Haber
    @Darkwebhaber
    ·
    2d
    2. Ordu Komutanlığına bağlı tüm komando tugayları, deprem bölgelerine sevk ediliyor.
    doğru bir karar....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Zannedersem su yikimla oluşan ekonomik sosyal ve psikolojik kayıp maliyeti ile herhalde memlekette riskli yapı kalmazdı ve ceset torbasına ihtiyaç ta olmazdı. Bu kadercilik, açgözlülük, bilime düşmanlıkla dünyanın en güzel ülkesinde şu durumu yaşatanların ben taaa ....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Zannedersem su yikimla oluşan ekonomik sosyal ve psikolojik kayıp maliyeti ile herhalde memlekette riskli yapı kalmazdı ve ceset torbasına ihtiyaç ta olmazdı. Bu kadercilik, açgözlülük, bilime düşmanlıkla dünyanın en güzel ülkesinde şu durumu yaşatanların ben taaa ....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen. Hayatta en hakiki murşid bilimdir, fendir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Sabaha kadar deprem enkaz kaldırma ekipmanları düşündüm böyle bir proje gerekli yıkılan binaların betonlarıni kolaylıkla kaldırıp onu kamyonlara aktaracak robot teknolojisi düşünüyorum.

8. Sise'de hisse geri alımı var. Büyük ihtimalle Bim'de de

Sayfa 33/1002 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •