Sayfa 61/1002 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Yine biz ufak önlemler aldık. Bu adamlar ne yapacak. Bir darbe de buradan yiyecekler. Enkazlar kaldırılana kadar piyasa kapatılmalı. Sonrasına bakarız.
    Borsa yatırım yeridir... Şimdi şöyle düşün kapatsalardı 1 hafta açıldığında zaten tabana yakın açılmaz mıydı? Yine aynı hesap yani, kapiş? Sen hatalı işlemler yaptın diye neden bu feryat figan... Sonuç değişmez...

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Borsa yatırım yeridir... Şimdi şöyle düşün kapatsalardı 1 hafta açıldığında zaten tabana yakın açılmaz mıydı? Yine aynı hesap yani, kapiş? Sen hatalı işlemler yaptın diye neden bu feryat figan... Sonuç değişmez...
    Birader ben işlem yapmadım. Böyle günde hala işlem mişlem. Histerik düşüş var. 99'u da hatırla, düşüş normaldi sonrası roketto...

3. Toplantıda brüt takas uygulanması,

Varlık Fonunun hisse geri alımı yapması,

Şirketlerin geri alımlarının desteklenmesi ve

Borsa İstanbulun haftasonuna kadar işleme kapatılması konularının tartışıldığı öğrenildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Bir ara önümden bir istatistik geçmişti, bölgede dask oranı % 50 gibiydi.

Sağlıkla �
    İyi bir rakam. Ben yüzde 30 aşmaz diye düşünmüştüm.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Mucbir sebeplerden dolayı TÜRKİYE dış borçlarının tamamını (500 mlyr usd) yıllık turizm gelirlerinin yarısı kadarını ödemek şartı ile yıllık %05 faizle 25-30 yıl vadeye yaymalı.(bence)

YTD
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Böyle yapılırsa ki alacaklılar hayır demezler.
    Yıllık takriben ödenen 30-45 mlyr usd faiz tasarrufu ve turizm gelirinin kalan yarısı ile peşin ithalat yapabilir,cari açığı düşürecek tedbirleri alarak durumunu çok iyi hale getirir.(bu 1 projedir,bana aittir detayları vardır)

YTD
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ayrıca bazı ithalat kalemlerinde ülkemizde üretim şartı ve mal mübadelesi karşılığı ithalat tedbirleri almalıyız.(yerlerse)

YTD
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yüzde 10 veya 20 fazlasını talep etsin. nihayetinde buradaki yiyicileri, komisyoncuları, hırsızları anca doyurur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukarıda yazdıklarımı uygularsak hiç bir dış krediye ihtiyaç kalmayacağından ülkemiz Ekonomi konusunda ÇAĞ atlayacaktır.
    Bunu gören yabancılar ülkemize yatırım yapmak için sıraya girecektir.(bu projenin diğer bacakları vardır-bunlar ADALET-HUKUK ve ÖZGÜRLÜKLER hk.da bazı yasal değişikliklerdir..devamı var.)

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Toplantıda brüt takas uygulanması,

Varlık Fonunun hisse geri alımı yapması,

Şirketlerin geri alımlarının desteklenmesi ve

Borsa İstanbulun haftasonuna kadar işleme kapatılması konularının tartışıldığı öğrenildi.
    Kapatacaklarsa 2 günlük işlemlerinde iptal edilmesi gerekir

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. şimdi etraflıca düşününce kapatılması gerekirdi diye düşünüyorum...

iki yatırımcı düşünün biz sıcak çaylarımızla ekran başında tüm aksiyonları alırken diğer yatırımcı göçük altında can çekişiyor...

eşit şartlarda değiliz...

adamın vadeli pozisyonu varsa sıfırlanacak düşüşte stop şansı yok...

deprem olmadan 600 lirada tuprasta long poziyonu varsa herşey yoluna girip hayatına dönmek istediğinde belkide 400 lirada bulacak...

belkide tüm hayatı boyunca yaptıgı birikim bitmiş olacak hem evi yıkılmış hem maddi olarakta devlet kapatmadıgı için sıfırlanmış olacak...

açık bırakmak hataydı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

--niye kapansın ki paraya ihtiyacı olan ne yapsın...

--benim ihtiyacım var... bu havada ev, arsa satamam, hissede satamaz isem ne yapacağım?...kredi limitim de doldu diyelim...yüzde 5 ve 10 bakmam ihtiyacım var ise...

Sayfa 61/1002 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •