Milletin elinde böyle teknoloji varken saðlam bina yapmayanin da 7 ceddini s.keyim ben afedersiniz.
Saðlam bina yapmayýda mý haarp engelledi?
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milletin elinde böyle teknoloji varken saðlam bina yapmayanin da 7 ceddini s.keyim ben afedersiniz.
Saðlam bina yapmayýda mý haarp engelledi?
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Ýleri teknolojiyi daha ileriye götürebilmek için deneyler yapýlýr, elektromanyetik dalgalar atom bombasý, nükleer enerji gibi üst düzey kontol edilebilirliði zor iþler genelde orta doðu da denenir,ben inanmasamda ihtimal ihtimaldir, bibde1 bile olsa þüphe ile bakarým
Atom bombasý neden bir avrupaya deðilde japonyaya atýldý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu deprem yeni atom bombalarýn yanýnda solda sýfýr kalýr. Yaklaþýk 0.7. Yerin altýnda olduðu için o da.
Horosima ile karþýlaþtýrma yapýlýrsa 300 kat filan yapabilir.
Merak eden olursa bunlar.
Öte yandan haarp filan hikaye. Ama yetersiz denetim esas sorun.
Yönetmelik ve kanun ise yeterli.
Þahsen dýþ güçlerin denetim yapanlara rüþvet vererek buna yol verdiðini düþünüyorum. Araþtýrýlsa kapsamlý terör þebekesi çýkabilir.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
hocam, neden binalar saðlam yapýlsýn diye kafa yorulmasýn diyen yok gördüðüm kadarýyla, bu olayýn bi boyutu.. kýrýlmak üzere sýkýþmýþ olan bi fay hattýna yönelik elektromanyetik dalgalarla tetikleme yapýlýp yapýlamayacaðý çok daha baþka bi boyut.. bu ikisi alakasýz farklý boyutlar.. saðlam bina yapma konusundaki fikrim þöyle- imar yetkileri belediyelerden alýnýp merkezi otoriteye verilmeli ve inþaat esnasýndaki kontroller çok daha detaylý ve sýk frekanslý olarak yapýlmalý
Ben pandeminin ilk baþýnda, virüsün çinden yayýldýðýnda da þüphelendiydim, ama ispat edemem
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bear_Bull
@BearBull26
Ayrýca çeþitli araþtýrmalara göre 2100 yýlý girmeden ülkemizde volkanik faaliyet görme ihtimali yüzde 70.
Ülkemiz jeolojik olarak aktif volkanlara sahiptir her ne kadar 170 yýldýr yenisi tutmese de.
Dünya sýralamasýnda riskli 14.ulkeyiz volkanik aktivitede.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer Ýmleri