Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop XLVIII

--borsanın kapanması, paniği büyütür...

2. Şu andan sonra kapatma daha da soru işareti yaratacak. Kapanacağını da sanmıyorum.. o Tren kaçtı...
    YF ın aldığı malları satmasının beklendiği iyicene ön plana çıkacak. Kimseyi inandıramazlar...

Toplantı hikayesini yeni borsacılara anlatsınlar...
    İsterlerse yarın tavandan hisse alamayız.. 2 gündür dipten mal aldılar... Elde zaten malları var..
    Zaten ky malda kaldı. Satan da çok azdır bu saatten sonra. Bofa nın bugün aldığını kusturmasınlar yarın bir zahmet... İş ve garanti yatırım ile endeksi yukarı rahatça alırlar...

3. 200,000 ölümden bahsediyorlar...

düşüşe oynarak ordaki belkide ölecek insanın batmasına sebep olmak istemem...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --niye kapansın ki paraya ihtiyacı olan ne yapsın...

--benim ihtiyacım var... bu havada ev, arsa satamam, hissede satamaz isem ne yapacağım?...kredi limitim de doldu diyelim...yüzde 5 ve 10 bakmam ihtiyacım var ise...
    Margin call yiyip temerrüde düşen depremzede ne yapsın peki. Sen işini halledersin eş dosttan. Yada ne bileyimaracı kuruluş çalışanıysan borç bulman kolay olur.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şimdi etraflıca düşününce kapatılması gerekirdi diye düşünüyorum...

iki yatırımcı düşünün biz sıcak çaylarımızla ekran başında tüm aksiyonları alırken diğer yatırımcı göçük altında can çekişiyor...

eşit şartlarda değiliz...

adamın vadeli pozisyonu varsa sıfırlanacak düşüşte stop şansı yok...

deprem olmadan 600 lirada tuprasta long poziyonu varsa herşey yoluna girip hayatına dönmek istediğinde belkide 400 lirada bulacak...

belkide tüm hayatı boyunca yaptıgı birikim bitmiş olacak hem evi yıkılmış hem maddi olarakta devlet kapatmadıgı için sıfırlanmış olacak...

açık bırakmak hataydı...
    Twitterda biri yazmıstı

"Cuma akşamı viopta long giren örneğin hataylı bir vatandaşı da göçük altında aradınız mı temerrüt için?
    utanmazsınız!!!"

https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...bsXH-rCZg&s=19

Dün bende yazdım kötü emsal oldu benzeri marmarada olsa biz enkaz altında canla bogusurken örnek hakkaride cumadan long açmış adam 1-2 hafta taban serilerinden hacizlik olur...
    YTD

Akşam seansında yukarı yönlü hareket var....yok bir haber var ama biz o haberi sonradan duyacaz...şimdi biz bu tartışmalıyız

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Toplantıda brüt takas uygulanması,

Varlık Fonunun hisse geri alımı yapması,

Şirketlerin geri alımlarının desteklenmesi ve

Borsa İstanbulun haftasonuna kadar işleme kapatılması konularının tartışıldığı öğrenildi.
    Şirketler b.k gibi kar ettiler, desteklenmesi çok hafif kalır mecbur edilemliler. 0.xx fk dan işlem görmek nedir arkadaş.
    Mecbur edilmeli şirketler, tüm satışları belli fiyatın altına dğşğrmeden alım yapmalı, bir yerden sonra piyasa zaten kendiliğinden alıma geçer.

8. YF ne zaman çok satış yapsa aynı gün TT olur, hakaret yer ve ertesi gün mal alır.
    Yarın da almasını bekliyorum...

Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •