Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --sonuç olarak, borsa açık olsun...varsın düşsün...ama ihtiyacım var ise satabileyim...tabandan da olsa...ihtiyacım var ise 3 e 5 e bakmam...borsanın cazibesi bu benim için...evimi arsamı parça parça satamam...
    Murat bey haklısınız fakat birazcık empati lütfen,sizinde deprem bölgesinde yaşayan 1 mağdur olabileceğinizi düşünün.
    İlk 3-5 gün kapalı olmalıydı,sağ kalıp paraya ihtiyacı olan paraya mutlaka ulaşır.
    Bu saatten sonra kapatmanın anlamı yok artık.

YTD

--devre kesmeler emir silmeler, açılış kapanış seansı, 8 saat süren seans, marjı dar emir girmeler...

--bütün bunlar büyükler, parası çok olanlar için çıkarıldı..

--bu borsada KY nın kazanması zordur...

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Murat bey haklısınız fakat birazcık empati lütfen,sizinde deprem bölgesinde yaşayan 1 mağdur olabileceğinizi düşünün.
    İlk 3-5 gün kapalı olmalıydı,sağ kalıp paraya ihtiyacı olan paraya mutlaka ulaşır.
    Bu saatten sonra kapatmanın anlamı yok artık.

YTD
    --ben de bu saaten sonrası için konuşuyorum...2 günlük işlemler iptal edilsin diyorlar...terste kalan shortcu-kumarcıyı kurtaralım diye olsa gerek...kime yarayacak ise..

--bence hiç bir zaman kapanmasın...borsaya giren bu tür olağanüstü durumları düşünerek girmeli...

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ben de bu saaten sonrası için konuşuyorum...2 günlük işlemler iptal edilsin diyorlar...terste kalan shortcu-kumarcıyı kurtaralım diye olsa gerek...kime yarayacak ise..

--bence hiç bir zaman kapanmasın...borsaya giren bu tür olağanüstü durumları düşünerek girmeli...
    Her riski düşünürsek siz-ben dahil kimse borsaya girmez.(kaza riski gibi riskler)makul RİSK leri alarak borsada yatırım yapıyoruz.
    Deprem RİSKini de alıyoruz fakat bu deprem farklı.İzmir (6.6--6.9) depremini ben yaşadım ama O zaman borsa kapansın yazmadım.
    Ben bu deprem özelinde borsanın kapanması gerektiğini yazdım ve yazdığımın arkasındayım.Bu deprem afet değil, felaket.(bence)

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 08-02-2023 saat: 00:22.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    vatan aşkı insan sevgisi yoksunu, vicdani yetileri limbik sistemi, benmerkeziyetçilikten köselmiş, insitıgıramında çocuğuyla şusuyla manitasıyla busuyla kartopu oynaşmalarını storyleyen, 17 yıldır arkadaş bildiğim iki yurt paydaşını tüm cihan, hayatımdan çıkarttım.
    rezilsiniz !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    insanlar orada enkaz altında kimi ölü kimi yarı diri bekler iken, aileler yakınlarının cesetlerine sarılır iken, yaralılar hastanelerde can çekişir derman bekler iken siz hangi vatanının evladısınız da çıkıp sokakta şurda burda orda kar topu oynayabiliyorsunuz, ahlaksızlar vicdansızlar. ülkede milli yas ilan edilmiş ne demek bilmiyorsun, bayrak yarıya inmiş ne demek bilmiyorsun, ulan can ölmüş can 5000 den fazla insan vefat etmiş bunu da mı anlamıyorsun. ben sana hangi sıfatına binaen nasıl hakaret edeyim. sıfatını tanımlayamıyorum ki senin. yuhlar olsun yuh yuh
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Her riski düşünürsek siz-ben dahil kimse borsaya girmez.(kaza riski gibi riskler)makul RİSK leri alarak borsada yatırım yapıyoruz.
    Deprem RİSKini de alıyoruz fakat bu deprem farklı.İzmir (6.6) depremini ben yaşadım ama O zaman borsa kapansın yazmadım.
    Ben bu deprem özelinde borsanın kapanması gerektiğini yazdım ve yazdığımın arkasındayım.Bu deprem afet değil, felaket.(bence)

YTD
    --ilk gün açıldığından depremin bu kadar yayılacağını artçı depremlerin çok fazla olacağı akıl edilmeyebilir...

8. Ref: ( bu adresten farklı bilgilere de ulaşabilirsiniz)

Around 50% of households in the most affected regions have some form of insurance for #earthquakes in #Turkey. The "compulsory" insurance (DASK/TCIP) in Turkey does not cover the entire damage, and doesn't replace lives lost, but is something.

https://twitter.com/risklayer/status...jDqiGLrZZ1QLXA

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İyi bir rakam. Ben yüzde 30 aşmaz diye düşünmüştüm.

Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •