Sayfa 586/614 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Çimento hammaddesi çimento fabrikasına satan firma polho düşüyor çimento hisseleri tavan.

2. Firmada işler mi bozuldu, 15,06 tl gör, gel 8,80 tl ye, yatırımcıya bu kadar düşmanlık yapilmamali, bu kadarı hiç bir şeye sığmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Para, pul hepsi boş arkadaşlar. Allah hepsinin yardımcısı olsun umarım en kısa sürede bununda üstesinden geliriz hisse, yorum, trade, hepsi boş sözün bittiği yer.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bunu bide mehmete ögretebilsek çok iyi olcak.

4. Allah'tan fabrika dilovasında, maraş'ta gibi çaktılar, tahta yapıcı çok kalleş sin, bugünde seni allaha havale ediyorum.

5. 17 Ağustos 1999 depreminde borsa bir hafta kapatılmış ve birkaç gün içinde sakinleşmiş normale dönmüştü. Ama maalesef iki gündür hem orada olanlara üzülürken hem de borsada yapılanlara kızıyor çaresizce izliyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    17 Ağustos 1999 depreminde borsa bir hafta kapatılmış ve birkaç gün içinde sakinleşmiş normale dönmüştü. Ama maalesef iki gündür hem orada olanlara üzülürken hem de borsada yapılanlara kızıyor çaresizce izliyoruz

özden, SPK çok şerrefli bir kuruluş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anladınız siz beni.
    ülkenin % 20'si yıkılmış durumda bu şerrefli yöneticiler borsayıda yıktılar yatırımcıların başına.

7. yazdıklarımı tersten okuyunuz lütfen.bu yöneticiler ve patronlar vicdan ahlak sahibi değiller,hiç bir zamanda beklemeyin derim,neden mi çünkü, vahşi kapitalizm gerçek yüzü budur.

8. insanların ölümlerinden para kazanmaya çalışırlar. vahşi yönetim anlayışına sahip insanlardan başka bir şeyler beklemeyin lütfen gerçek yüzlerini ortaya koydular. sadece hisselerinde geri alım yapanları ayrı bir yere yazıyorum.

Sayfa 586/614 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •