Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
deprem bölgelerinde OHAL ilan edilmesi ile o bölgelerden haber akışında azalmalar olurmu ? yada başka değişiklikler.. ne dersiniz
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Erdoğan : Vefat edenlerin sayısı 8574 , yaralı sayısı 49133, yıkılan bina sayısı da 6444
Erdoğan : Akaryakıt vs bazı sıkıntılar yok değil var , onları da aşıyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : İsteyen vatandaşlarımızı Antalya , Mersin , Alanya gibi bölgelerdeki otellere yerleştirmeye hazırız
Erdoğan : Hasar tespitleriyle birlikte ailelere maddi destek vereceğiz. Ailelere 10.000 TL yardım planladık.
Erdoğan : Vatandaşlarımız endişe etmesin, asla sokakta kalmalarına müsaade edemeyiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bile bile kaşınanlar da var !
https://www.sozcu.com.tr/2023/emlak/...orlar-7584335/
Yer İmleri