Erdoðan: Þu an itibarýyla hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýzýn sayýsý 16 bin 170'e ulaþtý, yaralýlarýmýzýn sayýsý ise 64 bin 194'e ulaþtý
Erdoðan: Þu an itibarýyla hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýzýn sayýsý 16 bin 170'e ulaþtý, yaralýlarýmýzýn sayýsý ise 64 bin 194'e ulaþtý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye'de eðitime 20 Þubat'a kadar ara verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YÖK, tüm yükseköðretim kurumlarýnda bahar eðitim ve öðretim dönemi açýlýþýnýn ikinci bir duyuruya kadar ertelendiðini açýkladý.
süriye lilere iyi bakamamýþýzda deprem ondan olmuþ.akit yazanlarýndan biri
yolsuzluk,iftira,yalan,rüþvet hak yeme filanýn hiç kabahati yok he tecavüzlerin 52 çocuk baþta,tuik enflasyonu emekli maaþý artýþý falan
Lakin deprem gene vatandaþý vurdu ister size kansýn ister kanmasýn.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TFF baþkaný : Maçlarý 3-4 Mart’a kadar erteliyoruz
TFF baþkaný : Hatayspor bugün yazý gönderdi. Bu sezon maçlarýný oynamayacaðýný bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün haklarý baki kalmak kaydýyla 17 takýmla yola devam etmeyi planlýyoruz.
Yazmakta tereddüt ettim.Tam paradoks. Bir tarafta cenazelerin çýkmasýný isteyen .bir taraf da defin etmeye çalýþanlar.
En acýsý insanlarýn öylesine defin edilmesi .Ne su var ,ne imam nede kefen.
ÇOK ZOR ÇOK.
Yer Ýmleri