Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Erdoğan : Bu felakette şu ana kadar benim vatandaşım sabır gösterdi ,yine gösterecektir. İlk gün bazı sıkıntılar yaşandı lakin ikinci gün ve bugün duruma hakimiyet tesis edildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    deprem bölgelerinde OHAL ilan edilmesi ile o bölgelerden haber akışında azalmalar olurmu ? yada başka değişiklikler.. ne dersiniz
    Ona gerek yok ki. Zaten şu an yapılan o.

Haluk Levent telefon operatörlerine seslendi: "Bu 3. gün. Nedir bu ya! Fiyat söyleyin hemen gönderelim."

Borsada İşlemlerin Durmasının Ardından İçinde Hisse Olan Fonların TEFAS Üzerinden Yaptığı İşlemler İptal Edildi- Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Ona gerek yok ki. Zaten şu an yapılan o.

Haluk Levent telefon operatörlerine seslendi: "Bu 3. gün. Nedir bu ya! Fiyat söyleyin hemen gönderelim."
    bu kesintilere rağmen oldukça iyi ve akıcı haberler alabildik şu ana kadar..ben ilerisi için sormuştum
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    bu kesintilere rağmen oldukça iyi ve akıcı haberler alabildik şu ana kadar..ben ilerisi için sormuştum
    Her şey beklenir. Şaşırırmıyız? Hayır. Can Ataklı da onu anlatıyor. Seyretmediyseniz, yukarıya videosunu koymuş idim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Emasya diye bir yer varmış ordumuzda orada yok edilmiş.

Gülhanede yok edildi orada sahra hastanelerinde çalışmış bilen kişiler vardı.

3 gün Askerimiz tek tek gördüm.

Normalde Sakaryada her en kaz başında Asker vardı geceleride vardı.Yağma olmasın Leşçiler altın maltın çalmasınlar diye.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...du-627242h.htm

Hayır hatayda telefon ve intrrnet yok. Gezici istasyonları bile getiremediler. Haber dediğin bir avuç yakama basının göstetdiklerini seyredip dinliyorsun. İnsyegrama twitera düşen tek tük görüntüler vehametin büyüklüğünü göstermeye yetiyor.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 114/1001 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •