Sayfa 780/1044 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun? abi,Tarsus Adana civarında mısınız?
    Sn T/A Gaziantepte ikamet ediyor.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn T/A Gaziantepte ikamet ediyor.
    Hocam daha zor, kendilerine kolaylıklar dilerim, ben daha az hasarlı bir bölge , isme de uyduğu için Tarsus /Adana yorumunu yapmıştım.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hocam daha zor, kendilerine kolaylıklar dilerim, ben daha az hasarlı bir bölge , isme de uyduğu için Tarsus /Adana yorumunu yapmıştım.
    Evet hocam deprem merkezine daha yakın, ama çok şükür kendisi ve ailesi iyi durumda, rabbim göçük altında kalan kullarına acısın.
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Mesaj olarak gönderemedim sanırım.. Denedim oysa.. Açığa yazayım bari.. Nasılsa kurtarma/kontrol ekibi tiplemesine bürünük soysuz kişiler giremediğimiz evlerimizde cirit atıyor, gizli saklımız yok kimseden çok şükür..

Saygı bizden abim..

3 gündür perişanız.. Sizlerin neler çektiğini tahayyül bile edemem..
    En azından ve bin şükür yıkım olmadı/görmedik..

Rabbim beterinden esirgesin.. Kızımda, torun ile hasret giderme seansındaydık Kayseri de.. Bingöl, Elazığ ve Gölcük depremlerini canlı yaşamıştım.. Ama bu bir başka oldu be abim.. 12. katta Vertigo Simulasyonunun canlısı, seslisi.. Anlatılamaz.. Sözü geçince bile anında gözler tavanda, kulaklar dikilmiş, kiriş/kolon bina esneme sesi bekliyorum..

Elbistan sarsıntısını da yaşadıktan sonra, dönmeyip damadın fabrikaya sığındık.. Ortalık durulana dek burada kalırız sanırım.. Belki Ramazan da dahil..

Mobilya/Tasarım üzerine bir üretim tesisi.. Geniş bahçeli.. Bizce en önemli özelliği düz ayak oluşu .. Zamansız 2 artçıdan başarılı kaçış denemelerimiz oldu..

Rabbim cümlemizi esirgesin.. Saygılar..

Kafa gidik be abisi.. Giriş/Gelişme/Sonuç arama gari..

Hayırlı akşamlar...

Şu anda hâlen güvenli yerde bekleyişimiz devam ediyor. Evleri gelip teker teker kontrol ediyorlar. Bizim bina ile ilgili henüz bir işlem yok... Ufak tefek hasarlar mevcut...

Bir ihtimal yarın eve yine gideriz. Kalınabilecek durum varsa kalmamız lâzım. Çok fazla yağmalama haberleri geliyor...

Etrafımızda yakınlarımız dahil kimi duysak şehri terk ediyor. Durum böyle olunca da şehir her türlü provokasyona müsait hâle gelmiş oluyor...!

Bu zor günler de geçecektir ama derin izler bırakacağı kesin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar...

Şu anda hâlen güvenli yerde bekleyişimiz devam ediyor. Evleri gelip teker teker kontrol ediyorlar. Bizim bina ile ilgili henüz bir işlem yok... Ufak tefek hasarlar mevcut...

Bir ihtimal yarın eve yine gideriz. Kalınabilecek durum varsa kalmamız lâzım. Çok fazla yağmalama haberleri geliyor...

Etrafımızda yakınlarımız dahil kimi duysak şehri terk ediyor. Durum böyle olunca da şehir her türlü provokasyona müsait hâle gelmiş oluyor...!

Hayırlı akşamlar hocam, inşallah bu zor durum bir önce kontrol altına alınır, işlerini düzgün yapmayanlar halkın tepkisini görünce bir nebze olsun bir şeyleri yapmak zorunda kalacaklardır, inşallah bu zorlu süreci en az maddi ve manevi hasarla atlatırsınız...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar...

Tam kontrolü yapılmadan eve pek girmeyin üstad, güvenlik sağlanıyor yavaş yavaş gündüzleri evin etrafında bulunabilirsiniz.
    Bu zorlu süreç aşılacaktır elbet selamlar kolaylıklar dilerim. Bir ihtiyaç varsa bildir temin etmeye çalışırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar...

dikkatli olun....

Sayfa 780/1044 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •