Siyasi partiler hazine seçim yardımlarını depreme bağışlamalı , öz kaynaklarıyla seçime gitmeli,milletvekillerimiz en az 1 maaş bu yardım için bırakmalı , Amerika da savaşa yazılma olurken önce Başkan ve meclis üyelerinin çocukları yazılır, bu fikirleri geliştirerek yayalım biraz ellerini ceplerine atsınlar bizi yöneten zevat.
99 u yaşadım, izmir depremini yaşadım, ve bu depreme de adana da yakalandim. Adana'da benim gördüğüm fazla yikilan bina yok ama hasarli bina sayısı bence fazladir. Özellikle 2. büyük deprem kuzey hatta olsa da yoğun hissedildi evine gidemiyor çoğu kimse. Hatay, Elbistan, Adıyaman ise sadece gördüğümüz kadariyla bile yurekleri dağlıyor. Soylenecek söz çok ama su an yok. Allah yardimcilari olsun...
Hayırlı Günler...
Bugün öğleye kadar eve geçmeyi planlıyoruz. Eve gidince durum nedir, ne değildir daha net görebileceğiz? Şu anda kaldığımız yer sanayi bölgesi olduğu için şehrin dışındayız ve depremin etkilerini göremiyoruz...
Bizler çok şükür iyiyiz, Allah göçük altında vefat edenlere rahmet eylesin. Göçük altında bekleyenlere yardım etsin. Çaresizce dışarıda bekleyenlere sabırlar nâsip etsin...
Zor günlerden geçiyoruz. Sanki hollywood filmlerinden sahneler yaşıyoruz...!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
1999 Depreminde enkaz altından çok insan kurtardık arkadaşlarla beraber ama dediğim gibi yaz ayı idi parke taşlarının üzerine kilim, battaniye serip yattık. Fakat şuan dondurucu soğuk var durum çok kötü özellikle göçük altında kalanlar açısından.
Yeminle görüntüleri gördükçe içim donuyor daralıyorum. Allah yardımcıları olsun bir şeyler gönderiyoruz karınca kararınca misali.
Atlatırız bu zor günleri de inşallah hep birlikte.
Yer İmleri