hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Mesaj olarak gönderemedim sanýrým.. Denedim oysa.. Açýða yazayým bari.. Nasýlsa kurtarma/kontrol ekibi tiplemesine bürünük soysuz kiþiler giremediðimiz evlerimizde cirit atýyor, gizli saklýmýz yok kimseden çok þükür..
Saygý bizden abim..
3 gündür periþanýz.. Sizlerin neler çektiðini tahayyül bile edemem..![]()
En azýndan ve bin þükür yýkým olmadý/görmedik..
Rabbim beterinden esirgesin.. Kýzýmda, torun ile hasret giderme seansýndaydýk Kayseri de.. Bingöl, Elazýð ve Gölcük depremlerini canlý yaþamýþtým.. Ama bu bir baþka oldu be abim.. 12. katta Vertigo Simulasyonunun canlýsý, seslisi.. Anlatýlamaz.. Sözü geçince bile anýnda gözler tavanda, kulaklar dikilmiþ, kiriþ/kolon bina esneme sesi bekliyorum..
Elbistan sarsýntýsýný da yaþadýktan sonra, dönmeyip damadýn fabrikaya sýðýndýk.. Ortalýk durulana dek burada kalýrýz sanýrým.. Belki Ramazan da dahil..
Mobilya/Tasarým üzerine bir üretim tesisi.. Geniþ bahçeli.. Bizce en önemli özelliði düz ayak oluþu ..Zamansýz 2 artçýdan baþarýlý kaçýþ denemelerimiz oldu..
Rabbim cümlemizi esirgesin.. Saygýlar..
Kafa gidik be abisi.. Giriþ/Geliþme/Sonuç arama gari..![]()
Hayýrlý akþamlar...
Þu anda hâlen güvenli yerde bekleyiþimiz devam ediyor. Evleri gelip teker teker kontrol ediyorlar. Bizim bina ile ilgili henüz bir iþlem yok... Ufak tefek hasarlar mevcut...
Bir ihtimal yarýn eve yine gideriz. Kalýnabilecek durum varsa kalmamýz lâzým. Çok fazla yaðmalama haberleri geliyor...
Etrafýmýzda yakýnlarýmýz dahil kimi duysak þehri terk ediyor. Durum böyle olunca da þehir her türlü provokasyona müsait hâle gelmiþ oluyor...!
Bu zor günler de geçecektir ama derin izler býrakacaðý kesin...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri