Sayfa 132/1002 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. seçim de borsa gibi olur, önce yapılmasına karar verilir sonra sonuca göre iptal edilir..

Degerli vip yatirimcimiz, Borsa Istanbul tarafindan yapilan duyuruya gore Pay Piyasasi ile Vadeli Islem ve Opsiyon Piyasasi bunyesindeki Pay ve Pay Endeksi Turev Pazarlarinin 8 Subat 2023 tarihinde saat 11:00 itibariyla 5 is gunu sureyle (14 Subat 2023 aksamina kadar) kapatilmasina kapatilan pazarlarda saglikli fiyat olusumuna imkan saglamayan dusuk islem hacmi de dikkate alinarak 8 Subat 2023 tarihinde gerceklestirilen tum islemlerin iptal edilmesine karar verilmistir.

şaka maka cidden çok güzel saçmaladık..

ömrü hayatımda böyle birşey görmedim.

borsa falan kele koltukta işlem yapıyoruz..

düşün dün yanlışlıkla poz kapatan batmaya yakın olan biri psikoloji ile poz değiştimemişse. batmaktan kurtuldu diyelim bugün kar etti ise. ama poz önceki güne kaldı. şimdi

heralde açılınca ikikez batmış olur . batmaktan kurtulduysa bile.

varmı borsada en eskiniz benim diyipte önceki veya 5 gün önceki fiyattan geri açılan borsa gördüm diyen ?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    En alt düğmeyi yanlış ilikleyince, zincirleme yanlış kararlar sonuç
    Suvermez hayvan borsası kadar değeri yok işte.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üzerine yürüyen AKP eski Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, İmamoğlu'na "Ne geziyorsun Türkiye'yi, sen İstanbul'una bak. Şov yapıyor. İngiliz uşağı defol." dedi. İmamoğlu tepkiye karşılık çevresindekileri sakinleştirip Reyhanlıoğlu'na "sen normal değilsin" demekle yetindi.
    videoyu izledim..kadını, adamı kafayı üşütmüş bir kitle var...nasıl, neyle zehirlediler bilmiyorum, ama toplumun %20 si bu kafada..o anda bile aklına siyaset geliyor bunların.

şu depremde, ölen insanları, mahfolan hayatları bir kenara bırakıp...bu felaket seçimde aleyhimize olacak diye düşünen sapık ruhlu bir kitle var, bahse girebilirim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Ankarada iş gücüne ihtiyaç duyan yerler neler? Koli, istifleme, hammaliye vs. hepsi olur. Twitterdan bakayım dedim kapatmışlar

Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    videoyu izledim..kadını, adamı kafayı üşütmüş bir kitle var...nasıl, neyle zehirlediler bilmiyorum, ama toplumun %20 si bu kafada..o anda bile aklına siyaset geliyor bunların.

şu depreme, ölen insanlara, mahfolan hayatları bir kenara bırakıp...bu felaket seçimde aleyhimize olacak diye düşünen sapık ruhlu bir kitle var, bahse girebilirim.
    Olay sadece olanı kaybetme korkusu. sadece gücü kaybetme korkusu. Eskisi gibi yine adam yerine konulmama korkusu. Az bir şey gideceğini elindekileri kaybedeceğini görünce, böyle bir zihniyetin içinden akla mantığa sığmayan farklı bir kişilik ortaya çıkar. Aslında içerde baskılanan bu kişilik gerçek olandır. Sadece son yıllarda hayal edemiyecekleri makamlara geldikleri için baskılamak zorunda kalmışlardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

şu depremde, ölen insanları, mahfolan hayatları bir kenara bırakıp...bu felaket seçimde aleyhimize olacak diye düşünen sapık ruhlu bir kitle var, bahse girebilirim.
    7/24 kaç tane TV de bunları işliyor. Mamayı da oradan yiyor. Köpek bağlandığı bahçede ürür diye söz var. Artık haber sosyal medya nefret eder oldum psikolojim iyicene bozuldu

Sayfa 132/1002 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •