Sayfa 960/993 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Allah insana ölümünde hayırlısını nasip etsin..Diri diri toprağa gömülerek yaşamın sona ermesi hem ölen hemde yakınları için tarifi imkansız bir duygudur...

2. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Böyle bir dönemde hâlâ basit, siyasi çıkar uğruna, çirkefçe hâlâ burada olumsuz kampanyalar yürütmeyi ben şu anda hazmedemiyorum. Makamımın sorumluluğu olmasa ben şu anda farklı konuşurum" dedi. Erdoğan can kaybının 9 bin 57'ye yükseldiğini söyledi. Yaralı sayısı ise 52 bin 979 oldu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

3. Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, deprem felaketi sonucunda 200 bin yurttaşın enkaz altında kaldığını söyledi. Ercan, enkazdan 8 bin kişinin çıkarıldığını belirterek, Demek 192 bin kişi göçük altında. Hesap doğruysa. Ama yetkili ağızlar diyorlar ki Biz her yapının altında kalan insanların adını, soyadını, kimliğini biliyoruz.O zaman açıklaması gerekiyor gerçekten kaç kişi var? Kim bunlar? Kurtulanlar kimler? diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yahu 10 senelik bina nasıl böyle olur, inanılmaz...

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...-oldu-7584854/

Ben şöyle binalarda bedava verseler oturmam millet elindekini avucundakin verip üzerine kredi çekiyor almak için.

Millet olarak genel bir algı problemimiz var bence. Etrafımızı, olanı biteni, neden sonuç ilişkilerini algılamakta çok büyük sıkıntılar var.

5. amerikadan arkadaş aradı para göndereceğim lakin hükümetle ilintili hiç bir yere göndermem dedi

rezilliğe bakar mısınız, başka dernek adı verdim, görürsün bir süre sonra o paralara da el koyarlar dedi..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    amerikadan arkadaş aradı para göndereceğim lakin hükümetle ilintili hiç bir yere göndermem dedi

rezilliğe bakar mısınız, başka dernek adı verdim, görürsün bir süre sonra o paralara da el koyarlar dedi..
    Adam haklı daha önce örnekleri var...Ben kendim 1.dereceden depremzede akrabalarım var direk onlara vereceğim...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam haklı daha önce örnekleri var...Ben kendim 1.dereceden depremzede akrabalarım var direk onlara vereceğim...
    çocuğun işyerinde arkadaşları da sormuş, dünya üzerinde düştüğümüz duruma bakar mısınız..?

insanlar k.kore lideri kim jong'a daha fazla güvenir hale geldi, uluslararası alanda böyle bir itibar kaybı görülmemiştir herhalde..?

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Ben şöyle binalarda bedava verseler oturmam millet elindekini avucundakin verip üzerine kredi çekiyor almak için.

Millet olarak genel bir algı problemimiz var bence. Etrafımızı, olanı biteni, neden sonuç ilişkilerini algılamakta çok büyük sıkıntılar var.
    Zaten genel olarak ankarada dahil hep priket kullanımı var çok gördüm

Sordum çünkü çok ağır ve hiç mukavemet yok.maliyet maliyet.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 960/993 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •