biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Ankara DA GÜVENİLİR YERLERDEN sayılır.Haritada kuzeyi biraz riskli gibi ama merkezinde sorun yok gibi..Hele Tepelik-dağlık yerden alınırsa daha iyi..zaten ANKARA-MERKEZ hep dağ-tepe...Ama merkez olmayan ilçelerde özellikle kuzeyde sıkıntı olabilir.
Dün bir arkadaş yazmıştı...ASIL ÖNEMLİ OLAN ZEMİNMİŞ.DAĞLIK OLMASI ÖNEMLİ diye..Gözlemlerime bakınca çok haklı olduğunu düşünüyorum.
4 sene önce viop sayfasında yazı yazmadım. Beni kimle karıştırdın bilmiyorum ama yine herşeyi bilirim havasındasın.
Samimi olarak söylüyorum, ciddi davranış problemlerin var. Ego problemin ise incelemesi gereken bir konu.
Samimi olarak söylüyorum (inanıp inanmamak sana kalmış), bir uzman ile görüşmen lazım. Benim düşmanım değilsin, seni hiç görmedim, tanımıyorum. Ancak insanlara yaklaşımın, davranışın problemli. Doğru bir uzman ile çözülebilecek şeyler bunlar...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Depremin seninle ilgisi yok....Allah hepimize sabır versin.....Kolay değil....onlar şimdi öldü bizde arkalarından zamanı gelince gidecez....kaçınılmaz son....Parası olan gider 1 veya iki katlı ev alır....ama bu kapilalist baronlar hepimizi aprtmanlara topladı....paket olarak insanları 10 katlı 20 katlı tabutlara koydular.....Anlayacağınız dostlar biri bizi bu apartmanlara mahkum etti tek katlı evleri çok katlı evlere çevirdiler.....
iktidar son 10 senedir
sadece günü kurtarma derdinde. sadece bir günü.
açın şu twitteri arkadaş.. yarım edecek olanda edemiyor. adam tırı getirmiş nereye bırakacam diye soruyor yardımı. şehrin içine girilmiyor bilmediği yer yol zaten binalar yolları kapamış göçmüş.
göçük altındakiler telefon zaten çekmediği için internetten konum atabiliyor çektiği anda.
ve sen onları ölüme terk ettin.
insanlık suçu bu. suç bu.
açın şu twitteri
yok biliyom abi.
ama olurda tedirginlikden dolayi ikamet degistirecekseniz iyi arastiriniz. bize lisede ortaokukda taseli platosu saglam fikan denmisdi ama gecenlerde bir uzman antalya mersin vs bisiker dedi. ev saglam olacak zemin etudu olacak bilime aykiri ev yapilmayacak dun komsumla gorustum altimdaki evden esya alnaya gelmis.celik kafesli yatak alacakmis.cocugu ben o eve girmem diye haykiriyomus ev bahsi gecince
istan ul depreminden sonra komsumuz hemen samsuna tasindi.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri