Sayfa 193/1002 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Tanrı ve kadercilik konusunda çok yüzeysel konuşulduğunu hissediyorum. Madde, mana, soyut, somut gibi kavramlarla da ele alınması gereken bir konu. Böyle şeyleri viop forumuna yazacağım aklımın ucuna gelmezdi. Acımız da büyük, öfkemiz de. Umarım bütün ülke tüm bu yaşananlardan dersler çıkarır.

2. Bana göre de Tanrı olmasa bu hayat çekilmez. Dün gördüm, arkasına bakan LOT'un (Hz. Lut peygamber olabilir) karısı tuz heykele dönmüş.

Bana göre eğer Tanrı yeterince kadir olmasa herkes kendi hakkını kendi aramaya başlar, geçici bir dünya hayatında kimsenin gücünün hatta diğer her şeyin bir araya gelmesinin onu geçemeyeceğini ara ara göstermesi normal.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ariston abi. Arada böyle uğruyor sağolsun.

Ama yıkıp geçiyor valla mümkünse ugramasin

4. Bu acı tablo ile görüp de görmeyenler bilip de bilmeyenler haksızlığa karşı susanlar adaletsizliğe alet olanlar liyakatsiz çalışanları top yekün gömmüştur. Belki bu deprem olmasa bu aciz yönetim devam edecekti. Hâlâ bu aciz yönetime destek olanlar çoğunlukla olacaktı ilahi adalet sayesinde hepsi masumlar ile birlikte gömülecek belki. Belki bu deprem ile birlikte ülkemiz ehil ellerde birlik beraberlik içerisinde daha çok çalışarak Gazi Mustafa Kemal in hedeflediklerini gerçekleştirecek. İnşallah bu deprem son yaşadığımız felaket olur ve ülkemiz hakettiği değerlere ulaşır.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Ariston abi. Arada böyle uğruyor sağolsun.

Ama yıkıp geçiyor valla mümkünse ugramasin
    Borsa açıkken kaçacak bir alan oluyor.

Arakadaşlarım Hristiyan olmuştu daha kolay hayat için Orası da o kadar kolay değil.

6. Eğer cennet ve cehennem olmasaydı bütün kötülükler zalimlikler adaletsizlikler karşılıksız kalırdı. İlahi adalet sayesinde hepsi karşılığını bulacak.

7. Felkat gelmiş ise uyarıdır neye inanırsan inan değişmez. Tedbir alınması gerekir, dua sonradır bence.

8. Biri yazmış, depremle geldiler depremle gidecekler diye
    Bu olursa işte kaderdir denir, etme bulma dünyası
    kimseye kalmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 193/1002 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz