Sayfa 970/993 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Deprem siyaseti de sarsmaya başladı. Akşener: Seçim 18 Haziran’a kalır

https://www.youtube.com/watch?v=rajwJ0Tb3lk
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Nihat Hatipoğlu'nun Erdoğan'ın "kader" açıklamasına yaptığı çıkış şaşırttı!

https://www.youtube.com/watch?v=F9ck9fNtrFU
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Monero marka var. 40 6 DZM-40 (12V 40 Ah /3hr)fiyat 1150

4. Birde or-tec marka yerli 12 v 80 ah var 1400 bu yerli

5. Adamlar uyandı belediyelere veririz demişler bi bilseler orada rant yeri daha da kurcalarlarsa en son Haluk Levent e verecekler parayı

https://www.paraanaliz.com/2023/ekon...aynak-g-46811/

Dünya Bankası’ndan mali kaynak

Tüm bu gelişmeler gündemdeki yerini korurken, Dünya Bankası Başkanı David Malpass Türkiye’ye yapacakları mali yardıma ilişkin açıklama yaptı.

Malpass, yardımın belediyeler düzeyinde temel altyapının yeniden inşası için kullanılacağını söyledi

6. ...Söz konusu fotoğrafta binlerce yapının yıkıldığı kentte, çevresinde sağlam bina kalmayan İnşaat Mühendisleri Odası'nın İl Temsilciliği binasının ayakta kalan tek yapı olarak görüldü.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Ulutaş ın paylaşımda Fazla söze gerek yok! Bilim ve mühendislik böyle büyük bir depremde dahi ayakta kalacak yapılar inşa etmeye yeter. diye yazdı.

https://www.mynet.com/etrafi-yikildi...k-110107095757

7. En kalitelisi sonnenschein akü 5-10 yıllık ömrü var. 7500 TL tanesi. Ondan sonrakiler bana göre Arora safir marka. Diğerleri uyduruk kullanan arkadaşlarım mağdur olmuş durumda. Benim orjinal aküm 38 amper. Bu amperde kaliteli jel akü yok. Sonnenschein jel akü var buda 400 EUR tuzlu geliyor. Bizim engellilerbiz sitemizde de yazdım kaliteli markaları çoğu ile bu şekilde tanıştım. Adam akü almış bir yıl kullanamıyor 3*5 km gidemiyor. Ben o dediğim markayı iki seneden fazla kullanıyorum. Km de 15-20 km rahat yapıyorum. Kilom biraz az olsa 30 km bile kullanırım. Safirin 60 amper jel aküsünü aslında güneşten elektrik üretim sistemleri deniz araçları yat vs kullanıyor uzun ömürlü olduğu için bende buna geçtim. Orijinal yere tşk sığmadı bağlayarak kullanıyorum. Benim için en önemlisi km yapmak yarı yolda kaldın mı bittim. Çok şükür planlı gidiyorum yolda kalmadım. İkincisi uzun ömürlü olması o da sorun olmadı. En azından ödediğim paranın karşılığını alıyorum. Aklınızda olsun yat tekne güneş enerjisi elektrik üretim sistemleri yazlık vs de akü ihtiyaç varsa jelli olmak şartıyla Safir Arora maddi durum çok iyiyse sonnenschein markayı tavsiye ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Monero marka var. 40 6 DZM-40 (12V 40 Ah /3hr)fiyat 1150
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Birde or-tec marka yerli 12 v 80 ah var 1400 bu yerli
    Abi çok uzun ömürlü ve randımanlı değil. Bir engelli arkadaş ile aynı zamanda aldık o ortec aldı ben safir marka aldim. O bir sene sonra yolda kaldı km yapamadı sonra beni dinleyip 80 amper Arora marka aldı üç sene oldu böyle giderse iki sene daha almaz. Bunların ömrü 400 şarj. O arkadaş ayda bir dışarı çıkıyor ona Viob ve bu formda hasta taşıma lifti alarak yardım ettik bu sene bahardan itibaren artık günlük dışarı çıkar. Şuan Antep'te deprem bölgesinde hava durumu iyi olsa dışarı çıkacak ama soğuk. Hatta kalacak yer arıyor psikolojik olarak korkudan. Bu adamın kalacağı barinacagi yer özel olmalı. Yatağı lifti scuter WC banyo herşey farklı. Benim klozet bile özel. 2*2 MT yatak var.

Sayfa 970/993 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •