hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Mesaj olarak gönderemedim sanırım.. Denedim oysa.. Açığa yazayım bari.. Nasılsa kurtarma/kontrol ekibi tiplemesine bürünük soysuz kişiler giremediğimiz evlerimizde cirit atıyor, gizli saklımız yok kimseden çok şükür..
Saygı bizden abim..
3 gündür perişanız.. Sizlerin neler çektiğini tahayyül bile edemem..![]()
En azından ve bin şükür yıkım olmadı/görmedik..
Rabbim beterinden esirgesin.. Kızımda, torun ile hasret giderme seansındaydık Kayseri de.. Bingöl, Elazığ ve Gölcük depremlerini canlı yaşamıştım.. Ama bu bir başka oldu be abim.. 12. katta Vertigo Simulasyonunun canlısı, seslisi.. Anlatılamaz.. Sözü geçince bile anında gözler tavanda, kulaklar dikilmiş, kiriş/kolon bina esneme sesi bekliyorum..
Elbistan sarsıntısını da yaşadıktan sonra, dönmeyip damadın fabrikaya sığındık.. Ortalık durulana dek burada kalırız sanırım.. Belki Ramazan da dahil..
Mobilya/Tasarım üzerine bir üretim tesisi.. Geniş bahçeli.. Bizce en önemli özelliği düz ayak oluşu ..Zamansız 2 artçıdan başarılı kaçış denemelerimiz oldu..
Rabbim cümlemizi esirgesin.. Saygılar..
Kafa gidik be abisi.. Giriş/Gelişme/Sonuç arama gari..![]()
Hayırlı akşamlar...
Şu anda hâlen güvenli yerde bekleyişimiz devam ediyor. Evleri gelip teker teker kontrol ediyorlar. Bizim bina ile ilgili henüz bir işlem yok... Ufak tefek hasarlar mevcut...
Bir ihtimal yarın eve yine gideriz. Kalınabilecek durum varsa kalmamız lâzım. Çok fazla yağmalama haberleri geliyor...
Etrafımızda yakınlarımız dahil kimi duysak şehri terk ediyor. Durum böyle olunca da şehir her türlü provokasyona müsait hâle gelmiş oluyor...!
Bu zor günler de geçecektir ama derin izler bırakacağı kesin...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri