Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Kocaeli depreminde de oldu hırsızlar korktu kaçtı deniyor. İşallah olmamıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şahsınız neden uygun görmedi anlamadım sizi rahatlatacaktır istifalar ama neyse şahsınız nasıl uygun görürse öyle olsun
    dürzüler sanki kendi çabalarıyla oraya geldi de istifa edeceklermiş, yattığın yerden para kazan bir de utanmadan istifa et adamın agzısını kırarlar..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Banyo sorunu, yakında herkesi bit basar.
    Tuvalet sorunu özellikle kadınlar için çok önemli.
    Güvenlik bundan sonra çok daha önemli.
    Çadırkentler, konteynerlar.
    Gerçekten insanlar ölseydim daha iyiydi demesinler lütfen.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    dezenfektan ( yüzey için ) ve antiseptik ( insan için ) lazım o bölgelerde. antifungal antiviral antibakteriyel. tetanoz aşısı ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Buradaki bazı yazılardan anladığım kadarıyla borsa açılsa da taban taban birkaç gün gitse diye ellerini ovuşturan bir kitle var ve bu temennilerini de toplasan incir çekirdeği etmeyecek donelerle perdelemeye çalışıyorlar. Allaha havale ediyorum böylelerini. Bana hiç bulaşmayın, son iki yıldır tek lot satışı olmayan bir yatırımcıyım.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Borsa %20 marj ile açılmalı. Hatta serbest marj bile olabilir. Kim ne yapacaksa yapsın meydan sizin denmeli. Ben %60 bistim sıkıntı yok. Hiç bir piyasa sonsuza kdr düşmez tıpkı, son yükselişin sonsuz olmadığı gibi.
    En fazla cumaya kadar dip görür. 2500 mü olur 3 binmi olur biyerde dengelenir eni sonu. Bu yatırımcı lunc yi kaldırdı bist nedir ki..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ADANA' da kiralar yıllık anlaşılır ve ödenir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Borsa %20 marj ile açılmalı. Hatta serbest marj bile olabilir. Kim ne yapacaksa yapsın meydan sizin denmeli. Ben %60 bistim sıkıntı yok. Hiç bir piyasa sonsuza kdr düşmez tıpkı, son yükselişin sonsuz olmadığı gibi.
    En fazla cumaya kadar dip görür. 2500 mü olur 3 binmi olur biyerde dengelenir eni sonu. Bu yatırımcı lunc yi kaldırdı bist nedir ki..
    Kredili 35 milyar TL'lik mal var...O tarafı düşünmüyorsun birader.

Sayfa 233/1002 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •