İskenderun ‘da 162. Saatte bir kişi canlı olarak kurtarıldı
İskenderun ‘da 162. Saatte bir kişi canlı olarak kurtarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afed in borsaya etkisi bist yönetimi tarafından yönetilememiştir
Pazartesi ve salı kapalı olsaydı o 2 günlük düşüşü bu çarşamba yaşayacaktık, borsayı 10 gün de kapalı tutsanız açılışta hiç bir şey olamış gibi açılmayacaktı, nereye düşecekse oraya düşecekti, bundan kaçış yoktu.
Yinede kapatılmalıydı, kapatılmaması bu yönetimin beceriksiz ve kriz yönetmekten aciz olduğu ortaya çıkarmıştır, borsanın yatırımcıya güven sağlaması için yönetim ya istifa etmeli yada görevden alınmalıdır. Şükranlarını sunarak ve teşekkür ederek istifa daha uygun olur
herkese günaydın... merhaba yarenler merhaba felaket arkadaşlarım...
en azından çarşambanın işlemleri iptal deniliyordu ama korkarak hesabı açıp baktım hisseler çarşamba kapanış fiyatında duruyor halen...
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
günaydınlar
Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği, yüzbinlerce insanımızın evinin barkının yıkıldığı bu acılı günler geride kalsın, size borsadaki spekülasyonun arkasında yatanları kanıtlarıyla anlatacağım.
Şimdilik bir ipucu:Feridun Sinirlioğlu’nun görevden alınması, borsa ile ilintili!
https://twitter.com/AliCaatay/status...t3aGbCwlw&s=19
Teşekkürler Durmuş Bey, dehşet verici bir ilişkiler ağı var. Çok kısa zamanda duyuracağım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TCMB: Cari işlemler hesabı aralık ayında 5.91 milyon dolar açık verdi (Beklenti -5.50Mln Önceki -3.67 Mln)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri